Åker på onsdag!!

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av lotta_219, 17 mars 2007.

 1. lotta_219

  lotta_219 Medlem

  Hejsan alla!!

  Onsdag den 21a Mars ska jag o min sambo till Meloneras, vi har aldrig varit på Gran Canaria förut.
  Vi hoppas på sol o värme, men en del väder prognoser ser annorlunda ut, jag trodde det var varmt året om på de här öarna?
  Nån som vet nåt om väder`?
  Nån som har några roliga tips vad som finns o göra på det stället?
  Nån som ska åka samtidigt som oss? [8D]

  Alla tips o kommentarer är så välkomna så :)

  Hälsningar Lotta!!!!!!
   
 2. klara

  klara Medlem

  Hej Lotta!
  Var i Meloneras ska ni bo? Vi bodde där ute för två år sedan på en anläggning som heter Cai beach. Där var fint. Kvällarna därute brukade vi tillbringa på någon resturang vid antingen Faro boulevard eller på köpcentrat Varadero. En resturang ni bara måste besöka är Toro piedra. Den ligger på andra våningen på Varadero. Supergod mat och mycket trevlig bekäning. Jag och min make bodde ute i Maspalomas i höstas. Då tog vi taxi nästan varje kväll ut till Meloneras. Där är bara så mysigt att strosa. Ha en trevlig resa. Hälsningar Klara
   
 3. anneghost

  anneghost Medlem

  Hej lotta_219
  jag ska åka med min familj den 21 mars :) Vi åker från Arlanda med Apollo. Vi ska bo i playa amadoras. Det ska bli härligt :)  Annelie
   
 4. n/a

  n/a Medlem

  Meloneras är ett väldigt fint omrade med en fantastisk strandpromenad enda till Faro Maspalomas och därefter kommer den flera kilometer langa sandstranden som gar enda till Playa Ingles och därifran kan man fortsätta till San Agustin och vidare pa strandpromenaden.
  Meloneras är relativt nybyggt med manga nya hotell och restauranger.det är visserligen lite dyrare i överlag att äta och fika i omradena i Maspalomas_Meloneras.Passa pa att ga pa Spa pa hotell Costa Meloneras eller H 10 hotellet.Dessa har fantastiska spa-anläggningar och besök poolomradena pa Costa M. och den nya Villa Conde hotellet.Det är rent spektakulärt otroligt, fantastiskt vackert.
  Passa ocksa pa att kolla kvällsprogrammen pa de olika hotellen.Det finns olika shower pa alla hotellen varje kväll.Man kan sätta sej med en drink och njuta av underhallning var kväll i veckan.Manga hotell har ocksa modevisningar vid poolen dagtid och man kan passa pa att köpa fina bikinis el saronger.
  Läng strandpromenaden kring Faro(fyren)finns otaliga restauranger,kafeer och glassbarer,manga med levande musik och sen finns det ett väldigt populärt ställe dit även lokala gar och dansar fre-lö kvällar.Det heter Costa Cabana och ligger alldeles utanför köpcentrat.Men priserna är väldigt höga, tycker jag.
  Fran Faro Maspalomas gar alla busslinjer till bade Mogan och Las pPalmas hallen sa det är lätt att ta sej till andra ställen.Om ni reser mkt sa köp ett Globalkort som funkar sa att det dras av automatiskt det som det kostar att resa just dit ni ska.Fraga guiderna el hotellet om det.Och minns att om ni ska till L.Palmas och till LAS CANTERAS; SANTA CATALINA omradet, ska ni INTE hoppa av i SAN TELMO !!!!Chaufförena struntar i att informera.Da tar ni bussen till santa Catalina fast den stannar under jorden i en busstation som heter EL Muelle(muejje).Det är den ANDRA stationen under jord, den Första är San Telmo.
  Hoppas ni fatt lite hjälp och en trevlig semester
   
 5. lotta_219

  lotta_219 Medlem

  Tack så mkt för era tips!

  Hoppas de blir en fin resa, vi ska bo på Gran Hotel Lopesan Costa Meloneras
  nån som har varit där?
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis