All hjälp mottages.. massa frågor finnes..

Diskussion i 'Boende på Teneriffa' startad av MarieQ, 2 maj 2007.

 1. MarieQ

  MarieQ Medlem

  Hej hej
  Vi är en familj bestående av mamma, pappa och 2 små barn.

  Vi har ett bra tag nu tänkt på att flytta permanent utomlands och då till spanien, och vi vill starta vår nya liv helst av allt i Teneriffa.

  Därför så söker vi nu boende samt arbete och till och med dagis plats eller en dagmamma.

  Min man har jobbat med all typ av bygg (från stellage till svetsning till rivning mm..) under många år nu och han pratar och skriver svenska och engelska helt utan några som helst problem, han förstår också finska samt lite tyska och spanska är vad vi försöker att plugga nu. Kort sagt en kille på snart 30 år som är absolut inte rädd för att behöva ta i om jobbet så kräver. Pålitlig och lojal.
  Även yrken med växter eller/och djur är av intresse.

  Jag själv är en finsk tjej på 26 år, jobbat med försäljning, djur, människor, hemtjänst mm.. intresserad av allt där jag kan få träffa en massa människor eller där jag kan utmana mig själv.. Är positiv och glad, utåtriktat, pratglad person som söker mer av livet än det vanliga 7-16 vardag, älskar djur och barn men även en ordentlig försäljning ger mig en kick.
  Jag pratar samt sriver finska bäst, svenska sen.. engelskan klarar jag i tal bättre än i skrift och efter 3 månader i spanien kommer spanska tal också fungera..:)

  Sen så småttingarna behöver en dagmamma/dagis, nu går dom i en finsk dagis i sverige.. och vi hoppas på att dom skulle hitta en finsk dagmamma även där.

  Områden vi önskar oss är ju helst den norra sidan om ön men och andra sidan är det inget fel alls på den södra heller..:)

  Bostaden behöver vara reativt stor då vi samt våra djur behöver plats.. inga djur som skadar bostaden. Mer om djuren om det blir aktuellt. Vi är dessutom såpas händiga att vi kan hyra ett boende med små fix..

  Körkort finns så behövs ej vara centralt.

  Massa frågor finns men om ni känner att ni skulle kunna hjälpa oss mejla mig så blir det enklare..:)

  MVH MarieQ
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis