Allt är toppen här!

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Pellis, 30 juni 2007.

 1. Pellis

  Pellis Medlem

  Sol från klarblå himmel och fläktande vindar! Kvällarna är lite kyligare än i mitten på juli. Nu har jag varit här i en vecka och börjar komma in i semesterlunken - jag vill inte åka hem!!!

  När jag har tittat på vädret hemma ser det inte särskilt roligt ut men jag hoppas att meteorologerna har fel!

  En hälsning från Pellis i San Agustin. Har inte träffat någon från forumet ännu men å andra sidan har jag inte en aning om vart alla befinner sig!
   
 2. cattis2

  cattis2 Medlem

  Hej Pellis!
  Kul att höra från dig, och att ni har fint väder. Här i Norrköping är vädret allt annat än roligt. Regnar det inte så skiner solen men blåser småjäklar. Tur man har lite värme att se fram emot i augusti, då vi kommer ner till Bahia Feliz. Ha en fortsatt skön semester!
  Cattis
   
 3. Trams

  Trams Medlem

  Gud vad jag blir avis! Jag vill oxå vara där nu!
  Åh slippa regnet här!!
  Men snart så!!!
   
 4. Alexandra

  Alexandra Medlem

  Hej Pellis
  Vad kul att ni har det bra!!! Här sitter jag och jobbar fortfarande, kommer att ha en vecka semester v 29. Tar kanske en sista minuten ner till LP vi får se. Ha det nu så skönt i solen.
  Kram Alexandra
   
 5. mysan

  mysan Medlem

  Hej Pellis!
  Vad underbart du måste ha det! Är inte ett dugg avundsjuk.....[}:)]

  Jag antar att vi får vår beskärda del av värme när vi drar till Paris 22 juli. (Kanske ska man genomgå en lätt lobotomi när man bokar resa till en storstad utan bad mitt i varmaste delen av året????)

  Här hemma är det både ris o ros i väderväg. Antingen har vi regn i massor här i Småland eller skiner solen genom molnen. Jag är glad att jag fortfarande jobbar och har semester senare i sommar!

  Hur har det gått med ditt lilla uppdrag åt mig?[:I]
   
 6. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Vad härligt det låter Pellis[8D]
  Du behöver ju inte åka hem på ett tag...du har ju flera veckor kvar:D så passa på att ta en cava åt mig också när du sitter och ser på solnedgången.[:p]
  Här hemma är det varannandagsväder ömsom regn/sol, i lördags fullkomligt vräkte det ner, men i dag är det varmt o skönt igen, tills i morgon då de hotar med regn.
  !Qué te lo pases bien! tills du hör av dig nästa gång [8D]

  Anneli
   
 7. xerxses

  xerxses Medlem

  Jaså Pellis du vet inte var alla är...[?]

  Men jag står ju utanför din bungalowdörr NUUU..i ena handen har jag lite skumpa i den andra lite partyhattar...(jag kan inte ha roligt utan alkohol..kan ni?)..[:p][:0][?]

  Låter fint annars Pellis var inte orolig jag är hemma här i stan och håller ställningarna mellan regnskurarna.[xx(]
  Du verkar också ha en skön lagom värme därnere....man var lite orolig för Grekvärmen som nådde runt 45 grader men är nu dit jag ska nere på 28 så det känns lugnare....så snart ligger eller hänger man i solstolen..och man slipper tinga en sån i Grecce (grekland)....för på holmarna sätter tyskarna klockan på ringning klockan sex och springer ut och lägger ut handukar mattor drivved och annan bråte vad de hittar för att boka solstol...:)[8D]

  Hoppas att ni tjejer här på tråden inte tar illa upp att man petar i den..men det är så hemskt skönt att vara ensam tupp i hönsgården..ha det bra alla...:D[8D][:I]:)

  MVH/Xerxses
   
 8. elira

  elira Medlem

  Den 14/7 kommer jag med familj till Carolina San Agustin.

  Mvh/elira
   
 9. cattis2

  cattis2 Medlem

  Det är klart, Xerxses att vi inte tar illa upp. Det är ju alltid trevligt med en tupp bland alla höns;) eller hur tjejer!
  Skönt för dig att slippa tinga solstol när du reser iväg. Själv brukar jag inte nyttja solstolarna, för jag är aldrig tillräckligt snabb, så jag brukar få hålla tillgodo med en strandmatta.......man kanske ska lära av tyskarna[}:)]
  Ha en riktigt skön sommar alla forumare, med eller utan sol!
  Cattis, 35 dar kvar:)
   
 10. klara

  klara Medlem

  Jag får allt vackert vänta tills den 27 oktober. Men den som väntar på någott gott väntar aldrig för länge, sägs det ju. Dessutom tar vi en avstickare på en vecka till Mallorca fredagen den 13:de. Det kan ju vara lite roligt att ha någonting annat att jämföra med. Jag menar inget illa, för jag älskar verkligen gc, men ombyte förnöjer.

  Klara
   
 11. xerxses

  xerxses Medlem

  Tack Cattis....för dom orden..[8D]

  Men du.....var lugn du kommer säkert att bli snabbare nu och få upp flåset i backarna på Bahia..så du hinner före Fritz och Schmit och vad de nu heter...och tinga solstolar..[:p]

  Nu e de bara tio dagar kvar för mig..men det kanske man ska tala tyst om på detta forum..att man är otrogen mot Gran C.......[:I][:eek:)]
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis