Anfi..

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Cina, 5 april 2008.

 1. Cina

  Cina Medlem

  "Polisen i Mogáns kommun undersöker nu flera misstänkta byggskandaler, där man misstänker att svarta pengar är inblandade. Bland annat är Björn Lyngs Anfi-projekt inblandat i skandalen.", skriver kanarisk-livsstil på blogspot.com

  Skönt att det kommer fram byggkorruption i Mogán .:)
  Skulle aldrig satsa en krona i dessa lägenheter och hoppas ingen annan hellre gör det ;)
   
 2. Bronzom

  Bronzom Medlem

  Märkligt fenomen detta att folk på hög nivå inte bara på Kanarieöarna inte kunde hålla "fingrarna från kakburken" under guldåldern i byggbranchen.
  Mest känd är väl affärerna i Marbella på Costa del Sol.Som drog med sig borgmästare och en massa kändisar i fallet.
  Un historia sin fin....en historia utan slut....som det ser ut.
   
 3. AnneliH

  AnneliH Medlem

  När vi var i Putte var de på oss...de ville skicka väg oss i en taxi dit..de påstod att alla svenska resebolag stod bakom projektet och att de hade en representant från ving, fritidsresor (ja, alla) som skulle ta emot oss där...vi behövde bara går runt och titta och njuta...vi skulle få betalt för att åka dit:D lät det som. Men vi åkte aldrig. Vi kollade med Frittes GuideOnLine...och de har inga som helst anknytningar till dem. Det står också i deras broschyr. Vi pratade med ett annat par som hade varit där. De skulle behöva betala 160 000/år för 2 veckor i mars, som de själva inte fick välja... och det får man ju många resor för per år. Men jag kan inte sticka under stolen att jag var allt lite nyfiken[^]

  AnneliH som längtar till solen
   
 4. Cina

  Cina Medlem

  har en bekant som nyligen har varit Platchef på fritte på GC..hon berättade att det första degjorde var att varna turisterna , de har ingen alls kontakt med projeket på GC,och inget annnat bolag heller,det är alltid en förlust att offra sina pengar där.
  Tänk vad många resor man kan göra för dessa pengar som du skriver.
  Min man har en arbetskamrat som åkte dit...han ångrar sig bittert idag.Det var för ca 4 år sedan.han kunde inte åka förra året tex.
  det är helt ok att åka dit och bada men inget mera.Knappt det ..att stödja dessa lurare.
   
 5. ransi

  ransi Medlem

  jag fick tag i en t-shirt på Norska krogen i Patavalaca där det står Anfi så den har jag på mig första dagarna innan jag fått färg.inga problem längre med timeshare försäljare dom kanske tror att där går en stackare som redan har blivit lurad.

  rja
   
 6. Riggan

  Riggan Medlem

  God kväll!
  Det är rätt konstigt men min man och jag har aldrig blivit påhoppade av dessa säljare...
  Visst, de har frågat var vi är ifrån men aldrig besvärat oss.
  Men jag brukar alltid skoja med dem och sedan säga att vi är inte intreserrade och de har alltid respelterat ett nej från oss.
  Syns det så väl kankse att vi är smålänningar:D:D.
  ANFI är ändå den underbaraste platsen på GC för mig med sin carribiska sand.
  Åker alltid minst en gång dit när vi är där nere.
  Riggan som alltid längtar efter sol och värme[8D]

  Riggan
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis