argentinsk restaurang..namn!!??

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Anderssonskan, 26 februari 2007.

 1. Anderssonskan

  Anderssonskan Medlem

  Sist jag var på Gran Canaria gick jag flera ggr till en mycket bra, lite "finare", Argentinsk restaurang som om jag minns rätt låg på Avda de Italia..

  Någon som känner igen denna och minns namnet på den?? Vill dit igen! Är för övrigt tacksam för andra restaurangtips,, ngt nytt kul kanske?? ska ner i höst men var nästan 2 år sen senast..
   
 2. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Hej, om det är samma restaurang som ligger på Avda de Italia 30 så tror jag att den heter El Criollo och jag håller med dig den är väldigt fin.
  När vi var där -05 så fanns där ingen restaurang, men däremot så fanns den förra året och hade bytt namn. Hoppas att den finns kvar i år.:)

  Argentinska restauranger i Las Palmas

  Anneli
   
 3. Anderssonskan

  Anderssonskan Medlem

  tackar tackar,, tycker jag känner igen både namnet och numret 30 så det stämmer nog.. Tack så mycket.. de har supergod mat, måste dit :eek:)
  Gillar inte att bara äta det vanliga turist-internationella-skräpet som tvärr finns på många restauranger i PDI.. vore tackam om någon har fler tips på restauranger med annan mat.. behöver inte bara vara spansk utan även om det finns ngt annat, eller internationell mat men med bra standard!! tackelitack..
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis