Arguineguin

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av waza, 8 februari 2007.

 1. waza

  waza Medlem

  Vi är en familj på fem personer som ska åka hit för första gången i aug. Vi ska på på sunwing och jag undrar lite om hur det är där.
  Jag har en fråga om barnklubben där enligt vings hemsida ska man boka här hemma men resebyrån säger att man bokar där är det någon som vet?

  Gerda
   
 2. Mecker

  Mecker Medlem

  :) Hej Waza!
  Vi åker dit i maj. Som du säkert sett på forumet så har vi fått många fina tips på bra restauranger :D Vilket är toppen, för oss börjar semestern direkt efter att vi bokat :D
  Nu till din fråga, senast vi bodde på Sunwing var -04 eftersom det var fullbokat på SW Arguineguin så testade vi SW Fanabe Teneriffa och där var det så att man anmälde sig samma dag till varje enskild aktivitet. Man betalade också per aktivitet, nu vet jag inte om dom har ändrat sedan dess? Men det brukar finnas info. i katalogen //Micke// [8D]
   
 3. gladaeva

  gladaeva Medlem

  vi ska dit i juni/juli. Du bokar på plats. Det är en av de bra grejerna med Sunwing att du inte behöver förboka utan bokar just de dagar du vill ha barnklubb när du väl är där. Frågan är om du kanske varit inne på Fritidsresors hemsida och sett deras villkor och gjort en förväxling? På Fritidsresor och Bamseklubben måste man nämligen förboka hemma. Inte på Sunwing!
   
 4. waza

  waza Medlem

  Tack för svaren!
  Vi tror och hoppas att vi får en bra resa efter alla tips här på forumet.

  Gerda
   
 5. Björn

  Björn Medlem

  Snacka om arbetsskadad! För mig är SW = Solid Works, det är nog dags för semester [8D]
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis