Åsikter om Parquemar i Playa del Ingles

Diskussion i 'Boende på Gran Canaria' startad av Anderssonskan, 25 februari 2007.

 1. Anderssonskan

  Anderssonskan Medlem

  Ska ner till Gran Canaria igen i september, bokade boende till oförskämt bra pris på Parquemar i Playa del Ingles. Jag tycker det verkar lugnt o skönt och ser helt ok ut.

  Någon som bott där, åsikter och kommentarer?? Finns det bra restauranger i närheten??

  Funderar också på värmen, vi åker i slutet av september och det var ett tag sen jag var där runt den tiden men vad jag minns är det myyycket varmt.. har jag rätt!!?? Funderade på hur varmt det e på natten.. det är väl inte så man behöver packa några varma kläder alls egentligen?!?

  Längtar..
   
 2. evaa

  evaa Medlem

  Hej!
  Har också spanat in Parquemar hos Sembo, så när jag var nere för en dryg vecka sedan var jag och tittade in på området! Det såg ut att vara bra o trevlig område.

  Enda nackdelen är om man kommer längst in på området och på själva utsidan (alltså inte mot poolen) då hamnar man ut mot "stora vägen" hoppas att du vet var jag menar!! Det är alltså vägen som är dubbelfilig och leder mot Las Palmas och Puerto Rico.

  Det fanns en restaurang "vägg i vägg" med området och även en liten supermercado. På samma gata ligger även Espetada, Tango Tapas, El Molino m.fl. bra restauranger.

  Hoppas att jag kunnat ge dig en liten beskrivning!!

  Kolla in denna sidan så ser du lite mer av Parquemar:
  https://www.booking.com/hotel/es/parquemar.sv.html

  Jag har varit på Teneriffa i september och då behövde man inga varma kläder med sig, vi fick sova på balkongen om nätterna!

  Hälsningar Eva
   
 3. Anderssonskan

  Anderssonskan Medlem

  tackar för det..
  får hoppas på ett bra läge då helt enkelt :)
   
 4. evaa

  evaa Medlem

  Hej igen!
  Vi brukar ha ett "önskemål" när vi bokar hos resebolaget! Bokar du via internet kan du ju ringa upp o säga ditt önskemål. T.ex poolutsikt. Erfarenheten av den "stora" vägen är ju att det är mycket trafik där. Hoppas att du kommer att trivas där. Får vänta på att höra din kommentar i höst!

  Hälsningar / Eva
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis