Atlantico - Över reklamerat

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av micke63, 11 augusti 2005.

 1. micke63

  micke63 Medlem

  Hej

  Vi var nere åp Gran Canaria för någon vecka sedan och hade hör så mycket gott om shopping centret Atlantico.

  Vi tog vår hyrbil och åkte dit...Och jag antar att jag måste ha haft alldeles för höga förväntningar. Jag tycker inte alls att det var så speciellt som alla säger.

  Det var som att komma till vilket shopping center som helst här i Sverige.

  Nej då var det roligare och se hur långt man kunde driva en del affärsinnehavare på shopping center Yumbo i Playa de Ingles.
   
 2. chica

  chica Medlem

  Hola Micke,
  vad synd att Atlantico inte motsvarade förväntningarna. Kanske det beror på vilken slags shopping eller upplevelse man är ute efter. På Atlantico finns "riktiga affärer", som tex. spanska Mango och Zara. Har man lägenhetsboende är det absolut värt att storhandla på livsmedelskedjan Correfour. Där finns allt man behöver i form av livsmedel, dricka m.m till bästa pris. Är man intresserad av alkoholhaltiga drycker så finns även det, alla tänkbara märken, till mycket bra priser. På Atlantico handlar canarierna själva. På Yumbo är det mer turistshopping i mitt tycke. Är man duktig på att pruta så kanske man kan göra en god affär? Jag gillar också Yumbo, trevligt att flanera runt och titta på allt, äta och dricka gott. Men för seriös shopping så tycker i alla fall jag att Atlantico är bäst på GC förutom Las Palmas förstås.
   
 3. klara

  klara Medlem

  När vi var nere förra hösten, så var vi ute på Atlantico och handlade mat. Det fanns väldigt mycket att välja på. Just maten är betydligt billigare än tex.supermarketpriserna. Ska jag handla kläder är också Atlantico helt OK, men jag föredrar Las Palmas.
   
 4. cattis2

  cattis2 Medlem

  Hej Micke63!
  Att läsa ditt inlägg här ang Atlantico var kul, för jag skulle kunnat skrivit det själv. Tycker visserligen att maten är bra att handla där, men resten är precis som du säger som vilket shoppingcenter som helst. Ska ner nu i augusti igen, men det blir ingen tur till Atlantico iår. Kommer att handla mat i San Fernando på spar där.
  Cattis
   
 5. chica

  chica Medlem

  På tal om att handla mat så kan jag rekommendera Mercadona i San Fernando, min absoluta favorit bland spanska livsmedelskedjor, men även Hiperdino i San Fernado är bra.
   
 6. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Jag får lov att ställa mig bakom Micke63 inlägg, hade samma uppfattning som du. San Fernando är ju närmare då...promenad avstånd från Playa del Ingles. Vi brukar gå in på den butiken *vet inte vad den heter* där de säljer serviser och utensilier och har köpt jätte fina köttbestick till ett mycket bra pris.:)

  Jag har en fråga till chica;
  Jag har handlat i San Fernando på SPAR är det någon av dessa som är just SPAR ? eller är det helt andra ställen? Mercadona i San Fernando och Hiperdino i San Fernado
  Jag vet ju inga gatunamn, bara hur jag tar mig dit och vad som ligger i närheten o s v [:I]

  Anneli
   
 7. chica

  chica Medlem

  Hej Anneli,
  såg nu att feb06 skrivit ett inlägg om Mercadona och bl.a. förklarat var det ligger (även i förhållande till SPAR). Så gör en sökning på Mercadona så får du en fullständig beskrivning. Hiperdino ligger oxå i samma kvarter, tvärs över gatan.
  Ha det gott!
   
 8. AnneliH

  AnneliH Medlem

  O.K [:I] Ska kolla in den affären när jag kommer ner nästa gång. Tack för att du orienterade mej lite[:I]

  Anneli
   
 9. Johanna

  Johanna Medlem

  Ja visst är Atlantico som vilket shopping center som helst för det är ju precis vad det är! Men som sagt det beror ju på vad man är ute efter. Bor man på sydsidan och vill kolla i klädbutiker i lugn o ro så tycker jag inte att det går att jämföra med Yumbo tex, det är ju inte alls samma typ av shopping!
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis