Att åka buss

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av anneghost, 12 november 2005.

 1. anneghost

  anneghost Medlem

  Jag har inte körkort och vill ändå ta mig runt lite på ön för att få se mer av den.

  Nu vill jag se mer av den västra och nordliga delen av ön och tänkte göra det med hjälp av lokalbussar. Hittade en sida med busstabeller och dyl men skulle gärna vilja höra med någon som har åkt så. Är det smidigt, ser man mycket av ställena, känns det ok att åka så?

  Jag undrar om det är någon som har tagit buss till Firgas tex.? Då menar jag att man åker själv och inte via resebolagets turer, man tar bussen från Las Palmas de Gran Canaria.

  Ö-turen med resebolaget har jag redan gjort så och har även åkt runt själv med buss så jag har sett Playa de Ingles, Puerto Rico, Maspalomas ja i stort sett hela den södra kusten fram till Puerto Mogan och även byn Mogan.

  Annelie
   
 2. Zaro

  Zaro Medlem

  Bussarna på Kanarieöarna är billiga och bra som alternativ för alla som inte kan eller vill hyra/köra bil. Är ju inte smidigt som att köra själv såklart men bättre än att stanna på hotellet ;)

  Bussar till övriga delar pa Gran Canaria ex. Las Palmas ---- Firgas
  https://www.guaguasglobal.com/en/lineas-horarios/linea/
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis