Att resa med Sterling

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av evaa, 11 juni 2007.

 1. evaa

  evaa Medlem

  Hej!
  Har läst att några av er brukar resa till GC med Sterling!
  Nytt för säsongen är ju att de flyger direkt från Göteborg!
  Funderar på att prova på att flyga med dem och ordna boendet
  själv, har sett att det går att spara åtskilliga tusenlappar på
  en 2-veckors resa/2 personer! Men nu har jag några frågor till er som redan rest med dem:
  -Hur är det med flygtiderna, håller de dem?
  -Servicen ombord med mat och tillbehör? (tittade på deras hemsida men hittade ingen varm mat)
  -Kan man boka transfer med dem från flygplatsen?

  Tack på förhand!
  Ha en skön sommar!
  Hälsningar från Eva
   
 2. chica

  chica Medlem

  Har rest med Sterling många gånger genom åren och det har alltid fungerat bra. Har aldrig varit med om om några större förseningar. Jag tycker att servicen ombord är bra och att de har trevlig kabinpersonal. Man brukar kunna köpa mackor, sallad, snacks etc. ombord, på vissa destinationer även "tax-free". Numera finns också möjlighet att förbeställa en måltid vilket jag prövat en gång och blev mycket nöjd med. Jag åker med Sterling till Rom till helgen och då säljer de biljetter till flygbuss på planet men detta gäller inte på alla destinationer och jag vet inte hur det är med GC (om den möjligheten finns så hittar du förmodligen den information på Sterlings hemsida).
  Lycka till med resplanerna!
   
 3. evaa

  evaa Medlem

  Tack Chica!
  Det låter ju betryggande! Jag tror vid närmare eftertanke att när vi började att åka med Solresor så var det Sterling som flög, men inte säker. De senaste åren har Solresor antlitat SAS till flygningen och det kan man säga inte innebär bra service! Personalen gillar inte att köra charterturister har de talat om för oss vid ett flertal tillfällen!
  Tack igen!
  Ha en bra dag!
   
 4. lillakarin

  lillakarin Medlem

  Hej evaa. Vi är också trogna resenärer med Solresor och du har rätti att vi reste med Sterling och det var bra tyckte vi. Musik och film på flygningarna. Sen bytte STS till att anlita SAS och vi trodde i vår enfald att det är nog ett stort och bra bolag. Gissa om vi fick ändra uppfattning. Dåliga planoch grinig personal. När vi reste 2005 var stolarna tejpade med silvertejp och det ger ju ett visst förtroende för planet. Nej nu ska det bli roligt att rese ner med STS i oktober och åka med deras nya bolag Primera. Där ska det finnas både musik och film och säkert personal som gillar oss charterturister.
  Karin
   
 5. Pellis

  Pellis Medlem

  Jag har bara rest med Sterling en resa t&r och det var i julas. Måste säga att jag var väldigt positivt överraskad förutom deras hantering av ensamåkande barn *morr*. Tyvärr har dom fruktansvärt otrevlig personal när man ringer. Brukar boka på internet men det blev ju detta tjafs med ensamåkande barn som jag var tvungen att ringa om. Som att tala med en vägg - summa summarum - om allt flyter bra och man inte behöver trilskas med bolaget tror jag det är lugnt, annars ett rent h*lv*t*.

  Jag har i alla fall "vågat" boka igen. Min svåger har dessvärre råkat ut för tre långa förseningar just från Gran Canaria. Personalen ombord var i alla fall jättetrevliga!!!
   
 6. Lavendel

  Lavendel Medlem

  Hej Evaa
  Vi åkte med Sterling från Stockholm till Las Palmas första gången i januari i år och det var inga problem. Vi bokade varm mat och sittplatserna redan hemma samtidigt som vi bokade biljetterna på nätet. De sålde biljetter till lediga stolar med extra benutrymme på planet. Jag tror de kostade 200kr extra. Vi var 4 veckor på ön. Vi hade själv bokat hotell och tog lokalbuss från flygplatsen till hotellet, billigt och bra. Jag tyckte att allt funkade bra. Man ska ha lite spänning i livet ibland! Lycka till!
   
 7. evaa

  evaa Medlem

  Tack för alla synpunkter!
  Kul att höra från olika hur man upplever ett bolag!
  Kan hålla med om att SAS plan är under all kritik. Enl. en man som tidigare jobbat som flygkapten har SAS en flygplansflotta den äldsta som flyger i Europa?? En del av de Boing 737 plan som kör till GC skall vara omkring 30 år gamla. Vi har flera ggr suttit långt fram och alltid efter maten fått haft en ständig kö till toaletten hela vägen ner till GC. Då vi klagat på att om man kör charter måste man ha flera toaletter än två och första gånger svarade de att de höll på att bygga om planen så att det skulle inrymma fler toaletter, men det var bara nys, för de senaste två åren har det också bara varit två toaletter. Så nu är det slutåkt med SAS till GC. Antingen bokar vi Solresor o åker med deras nya plan annars kommer vi att boka med
  Sterling och boka boendet själva,flyg o boende för 10400:-, vilket vi skulle tjäna 7100:-/2 pers/2 veckor i februari 2008!!! Det är ju inte klokt egentligen!! Så det är ju egentligen ingenting att fundera över!!
  Till alla!
  Ha en trevlig sommar!
  Hälsningar Eva
   
 8. ulrica

  ulrica Medlem

  Reste med Sterling i Februari, allt fungerade jättebra. Trevlig och bra personal och vi som reste med småbarn fick extra soppåsar ( + tycker jag, även om jag hade med mig själv ). Mat kan man både förbeställa eller köpa direkt på planet. Vi hade bokat hotell med Holiday Hotels. Vi har bokat med Sterling igen och ska åka över jul och nyår, det ska bli så skönt !

  Ha det bra,
  Ulrica
   
 9. Cina

  Cina Medlem

  Sterling är bra tycker jag också.
  I vinter kommer SAS att flyga apollos resenärer de kommer att ta över många flyg resor nu med andra kända resebyråer.
  Så vi kommer ej att komma undan i vinter.
  Hasta pronto..
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis