Bahia Feliz!?

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av jonsan, 18 maj 2007.

 1. jonsan

  jonsan Medlem

  Hej, nykomling här på forumet. Jag och min sambo bokade i går en resa till BF i september. Sen har jag läst så mycket negativt om stället i olika forum och känner mig lite orolig....Är det så dåligt där? Ska vi boka om resan? Vi kommer ha en liten tjej med på 6 månader.[:0]
   
 2. cattis2

  cattis2 Medlem

  Om du söker på Bahia Feliz här på forumet kan du få läsa både ris och ros om stället. Vi är en liten skara som gillar stället skarpt, men det finns även dem som skyr det som pesten. Vad man tycker om det beror nog halt vad man är ute efter. Själv ska vi dit för andra gången nu i Augusti. Vi ska bo på Monte Feliz, som vi tycker är ett toppenhotell. Vi, det är jag, min mamma och mina fyra barn som är 6,13,14 o 16år.
  Bahia ligger ju lite utanför "smeten" och det tycker en del är en nackdel. Det går både billig taxi och lokalbuss i närheten så det gör inget för oss. Stranden i Bahia är heller ingen positiv upplevelse. Det är bara stenstrand som inte alls är skön att gå på. Vi har åkt till San Agustin och Playa del Ingles för att bada. Restauranger finns det en hel del av. Det kan du också läsa mer om i andra inlägg.
  Hoppas ni kommer att trivas om ni väljer att inte boka om resan!
  Cattis
   
 3. Johanna

  Johanna Medlem

  Hej jonsan! Jag tillhör den skaran här på forumet som gillar Bahia Feliz! Vi har bokat resan för vintern och vi åker dit för 7:de gången i november. Det är precis som Cattis skriver att Bahia ligger utan för smeten, vilket vi tycker är skönt. Stranden är ju inte någon hit, men vi har en dotter som är tokig i att bada i poolen och det är ju inte så att det inte går att bada i havet för det gör min man och mina föräldrar! Själv är jag en badkruka.....!:) Men som sagt vi tycker att Bahia Feliz är kanon, lugnt och skönt, fin lekpark och väldigt barnvänligt! Jag tror och hoppas att ni inte blir besvikna och jag tycker inte att ni skall boka om! Ni får gärna återkomma med fler frågor så kan kanske jag eller Cattis besvara dom!
   
 4. rogman

  rogman Medlem

  Har bara varit där en gång. Mitt omdömme då blev mindre bra, antagligen pga det varma/odrägliga vädret. Hade 45 -50grader på dagarna å som kallast var det 35 på kvällen å det blåste ordentligt. men bortsett fr stranden så är Bahia Feliz ett OK ställe.
  Men som sagt man måste bilda sig sin egen uppfattning så boka inte av resan. Johanna och Cattis kan nog hjälpa dig mer.
  Kolla gärna in mina nytagna bilder från Bahia Feliz å övriga ön tagna för bara några dagar sedan på: http://picasaweb.google.com/grancanman/ValleMarina07

  Hoppas ni får en bra resa.
   
 5. jonsan

  jonsan Medlem

  Tacks för svar! och korten rogman! Jag tycker det ser fint ut! Vi ska på på Tres Vidas, någon som har bott där eller hört hur det är på det hotellet??
   
 6. Johanna

  Johanna Medlem

  Vi har inte själva bott på Tres Vidas men har bokat det till nästa resa! Det ligger ialla fall fint och lägenheterna verkar fräscha och fina. Det ni kanske skall önska som barnfamilj är att få en lägenhet som inte ligger allt för högt upp, men å andra sidan har man utsikt om man kommer upp en bit. Själva har vi önskat att bo i lägenheterna längst ner eftersom det då är nära till lekplatsen för vår dotter!
   
 7. Pjotre

  Pjotre Medlem

  Hej!

  Jag har aldrig bott på Bahia men vi brukar promenera dit från San Agustin. Som jag upplever det är det ett väldigt stort hotell med en mycket stor och trevlig trädgård. Vi äter ibland på hotellets finare restaurang som heter Sultan. Mycket god mat senast vi var där. Tror hotellet (det stora) fick sig en uppfrächning för något år sedan. Mycket engelsmän där på sommaren.
   
 8. cattis2

  cattis2 Medlem

  Hej!
  Jag undrar om någon kan tala om för mig var på Monte Feliz man kan hitta Jaccuzin, bastun och träningslokalen? Jag har bott där innan, men kan inte minnas att jag stötte på dessa nån gång. Läste nyss på startour.no att det ska finnas där. Kanske du Johanna vet det?
  Cattis
   
 9. Johanna

  Johanna Medlem

  Halloj Cattis! Har inte varit inne på forumet på ett tag eftersom vi varit i Skåne på camping semester! Jag har för mig att du hittar träningslokalen, bastun & jaccuzin bredvid receptionen på Monte Feliz. Jag har inte besökt det själv men har för mig att jag sett det då vi gått igenom receptionen! Nu åker ni snart......!!
   
 10. cattis2

  cattis2 Medlem

  Hej Johanna!
  Jag vet inte riktigt vart det kan vara, men som sagt, jag kan ju kolla om sisådär 250 timmar :).
  Ska bli riktigt skönt att få se solen och att få bada lite.
  Campingsemester i skåne...eehh...låter inte som någon bra kombination med sommaren 2007! Hoppas ni har haft skapligt väder ändå. Det kanske inte har regnat i hela skåne?
  Ha det gott!
  Cattis
   
 11. Johanna

  Johanna Medlem

  Vi har tro det eller ej, faktiskt haft helt ok väder under de 2 veckor som vi varit i Skåne. Inget badväder, men uppehåll och 18-20 grader, så vi känner oss nöjda, för det har varit sämre väder här hemma på västkusten!
   
 12. akoi

  akoi Medlem

  Bastun,jaccuzin o gymmet ligger en trappa ner från receptionen.
  Bokade själva spa-delen inklusive 45 minuters massage när sambon fyllde 40 i Januari..var väl ok,fast ångbastun var ej igång då..
   
 13. cattis2

  cattis2 Medlem

  Tack för svaren! En trappa ner från receptionen....kommer inte riktigt ihåg var trappan är, men får väl kolla när jag kommer ner om en dryg vecka.
  Cattis
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis