bahia feliz

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av suss, 27 januari 2006.

 1. suss

  suss Medlem

  Har nån varit dit? Hur var det ? Hurdan strand? Tar gärna emot all info ni har :)
   
 2. Johanna

  Johanna Medlem

  Vi har varit i Bahia Feliz många gånger och gillar stället! Det är en väldigt lugn "semesterby" med framför allt mycket barnfamiljer. Men det är lätt att ta lokalbussen både till San Augustin/Playa Ingles eller Las Palmas om man vill ha lite mer drag! Stranden är väl inte direkt någon bra strand, mycket sten och stora vågor, men som vuxen är det inga problem att ta ett dopp och vår dotter älskar den stora poolen på Orquidea! Det finns lagom med restauranger men det är väl ingen större skillnad på dom! Vår favorit restaurang är La Ternera Loca och pizzerian "Panchitos" (där finns de bästa pizzorna och stället ägs av en svenska!) Hoppas ni får en bra semester!
   
 3. Nick08

  Nick08 Medlem

  Jag var där för snart två år sedan (Tres Vidas) och har en liten annan syn på BF än Johanna. Visst det är säkert ett bra ställe för familjer men om man åker utan barn är det ingen höjdare.
  Min första känsla när jag klev av bussen var att det kändes "konstgjort" på nått sätt å trångt. Stranden är egentligen ingen strand, bara grus o klippor. Men poolområdet är mkt bättre .Har skrivit mer om stället på min hemsida:www.angelfire.com/magic2/grancanaria/.
  Hoppas du kan bilda en egen uppfattning med två olika sidor av samma ställe. /Roger
   
 4. Pellis

  Pellis Medlem

  Det finns nog få ställen på Gran Canaria som så många har olika uppfattningar om. Inne på www.alltforforaldrar.se (under rubriken Resa med barn) kan du läsa mkt om just Bahia Feliz. En del älskar det, min granne exempelvis åker alltid dit, medan väldigt många tycker att det inte alls är bra. Stranden är precis som Nick08 skriver bara grus och klippor. Hhm, nä jag skulle nog satsa på Sunwing om det är just det konceptet ni är ute efter. Och om ni inte är det finns det mycket finare och bättre ställen att åka till än Bahia Feliz. Detta är min åsikt som sagt, väldigt många gillar stället också. Så om du har bokat, låt dig inte nedslås utan bilda dig en egen uppfattning. Lycka till!
   
 5. Belo

  Belo Medlem

  Vi var där för 4 år sen hotellen och maten ok,stranden är nästan
  obefintlig.Det finns ju andra stränder i närheten.
   
 6. suss

  suss Medlem

  Tack för alla svaren. Vi har egentligen blivit tvugna att ta detta alternativ , vi var på väg till Teneriffa men hotellet där blev ej färdigt och sedan beslöts det att ej ordna två veckors resor till Teneriffa just den tiden mera. Så det var nästan enda alternativet för oss. Vi kunde ha fått åka till Lanzarote , men... Vi gillar Gran Canaria och har ju en hel del att upptäcka ännu. 2 barn har vi med oss och de tycker också om Gran Canaria.
   
 7. callahorn

  callahorn Medlem

  Hej alla
  var på Bahia felize Las pitas 21-28 jan och är jätte nöjd

  straden är väll inge badvänlig för mindre barn kan man ju lungt säga men o ligga och sola o slappa på är det fin
  Annars så finns ju polen på orquida som är super om du reser med barn

  tycker stället är ett lungt o fint ställe och vill man ha ös så tar man en taxi in till stan kostar ca 4-6 Euro på kvällen

  har varit till bahia felize 6 gånger nu och kommer förmodligen o åka dit igen

  vi var 2 par utan barn som åkte denna gången så det är inte bara barn familjer som gillar stället

  Mvh lars
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis