Bahia Feliz

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Hubbe, 6 november 2004.

 1. Hubbe

  Hubbe Medlem

  Skall åka till Bahia Feliz i dec. 2 veckor.
  Vi är fam med 2 styck 8-åriga pojkar.
  Tips på aktiviteter.
  Gärna tips på bra Spa-anläggning samt bra tips var man kan handla livsmedel till billiga priser. Tack på förhand/Hubbe
   
 2. Pellis

  Pellis Medlem

  Hej,

  Jag bor alltid i San Augstin som ligger nära Bahia Feliz så jag vet inte exakt hur det är just runt området där ni ska bo med restauranger och så. Vad jag vill rekommendera om ni har två 8-åriga pojkar är att gå på Sioux City en Cowboy stad/by med diverse uppvisningar. Den ligger mittemot tvärs över motorvägen ungefär vid Bahia Feliz. Det finns även gokart banor lite längre bort. Mina pojkar tycker Sioux City är toppen! De är 9, 11 och 3 år. Var där vid lunch så missar ni inte första showen (vi gjorde det eftersom vi åt lunch hemma), man kan äta och dricka på plats men det är ju ganska dyrt. Mellan showerna är det iof lite dötid men det var nog mest vi vuxna som tyckte det var trist.
  Om ni vill handla billig mat och dryck så ta bussen till Atlantico ett jättefint köpcentrum med superfina affärer, kläder och matvaror. Mataffären heter Carrefour.
  Hhmm, har jag glömt något? Fråga mer om du vill!
   
 3. Björn

  Björn Medlem

  Hej, fler aktiviter kan kanske vara Palmitos Park, AquaSur (roligt för ALLA som gillar vatten).. Det finns en del länkar här på nätet, t ex denna www.spain-grancanaria.com alltid hittar ni nåt "matnyttigt".

  Björn
   
 4. LeoFoxx

  LeoFoxx Medlem

  Skall oxå till Bahia Feliz (i Januari). Undrar lite om avstånd. Är det möjligt att gå till San Agustin och Playa del Ingles och hur lång tid tar det? Undrar även om ungefärlig restid och kostnad med taxi mellan Bahia Feliz och nämde ställen.
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis