Bahia Feliz

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av beo1, 9 augusti 2006.

 1. beo1

  beo1 Medlem

  Jag och min familj tänker åka till Gran Canaria och på på Blue vilage
  Bahia Feliz. Någon som har varit där och kan berätta om stället.
   
 2. Johanna

  Johanna Medlem

  Jag har själv både skrivit och läst om Bahia Feliz här på forumet! Sök efter Bahia Feliz under "Sök i detta forum"! Vi har varit i Bahia Feliz många gånger och trivs mycket bra där, men om Du läser vad som skrivits finns det delade meningar!
   
 3. Pellis

  Pellis Medlem

  Det finns väl få platser på Gran Canaria som många har så olika uppfattningar om. Även inne på Föräldranätet går meningarna isär om just Bahia Feliz! Själv vet jag inte vad jag ska tro... Min granne som är superkräsen (arbetar inom resebranschen) älskar Bahia Feliz medan jag samtidigt har läst hur illa det är. Nä, man måste nog bilda sin egna uppfattning om det stället. Nu vet jag inte riktigt vilken månad ni åker men man måste vara medveten om att det blåser ganska kraftigt där vintertid + att det inte alltid är lika soligt som på södra ön. Ingen regel utan undantag...
  Cattis2 som skriver här inne ger sig snart iväg och när hon kommer tillbaka får vi en rykande färsk rapport! Eller hur Cattis!?
   
 4. Pjotre

  Pjotre Medlem

  Bahia Feliz är härligt tycker jag... Vi bor i och för sig i San Agustin men åker/promenerar ofta dit och badar och solar... Visst kan det skilja något på molnigheten men inte så mycket mot SA och PI... Då får man ta bilen till Amadores om det är molnigt här.... *S* Det går bra bussförbindelser förbi Bahia Feliz om man inte har bil....
   
 5. Pjotre

  Pjotre Medlem

  Mer.... På sommaren som nu när vi var där i förrgår så är det 98% Engelsmän där men på vintern är det mestadels nordbor.... Att bo där en vecka eller två går säkert bra men jag själv som är van att bo i eget boende i SA skulle dö att behöva bo i hotellby som den eller som på Sun Wing i Arguineguin....[xx(]
   
 6. cattis2

  cattis2 Medlem

  Hej
  Självklart Pellis kommer jag med en rykande färsk rapport när vi kommer hem igen. Nu börjar resan äntligen närma sig med stormsteg.... Idag har vi 13 dagar kvar att vänta.
  Cattis
   
 7. rogman

  rogman Medlem

  Har varit i Bahia Feliz en gång för några år sedan. Det var under OS och under årets värsta sirocco....Finns säkert dom som varit där fler gånger men om du vill läsa om mitt besök så besök gärna min hemsida: Party och siesta på södra GC:www.angelfire.com/magic2/grancanaria.
  Vill bara tillägga att det är fel att jämföra Sunwing i Arguinegin å BF...dom "lirar" så att säga inte i samma division;)
  Läs min sida så förstår du säkert vart jag helst bor....:)
   
 8. cattis2

  cattis2 Medlem

  Hej
  Vi bodde på Monte Feliz i Bahia Feliz. Jag tycker att det var ett toppenfint hotell. Lägenheten var ren och fräsch och välutrustad. Håller med Rogman som tycker att det var liiite backigt.... enda fördelen med det är ju att godsakerna man tryckt i sig under veckan inte visade sig på vågen hemma ;). Underhållningen i Coco Loco tyckte min största grabb, som är 15, var kul. Maten var kanska ingen höjdare men ok.
  Det var inte speciellt mycke folk i poolen och det var ju skönt. Det fanns vattengympa nästan dagligen för dem som orkade det.
  Stranden är bedrövlig. Undrar varför inte fritidsresor kan göra om den till sandstrand istället för stenstrand. Man kan ju knappt ta sig i och ur vattnet utan att göra sig illa.Jag skrapade upp mina smalben och det var inte skönt. Skulle inte låta mina mindre barn bada där.
  Minigolfen på området var inte mycket att ha heller, men man är kanske bortskämd med de fina banorna vi har här hemma i Sverige!?
  Det finns än jätteduktig frisör på Bazaren. Han arbetar på Fran´s Hairsalon ( Tror det var Fran själv som klippte). Honom kan jag rekomendera att besöka.
  Vi åkte taxi om vi skulle någonstans, för det sa de på hotellet blir billigare än lokalbussen. Det är ju i vilket fall bekvämare.
  Cattis
   
 9. R Nublo

  R Nublo Medlem

  Klart är att smaken e som baken när det gäller BF....men har man bott där så saknar man i alla fall inte åsikter om stället! Men att man kan bygga ett sånt ställe utan att ha en riktig strand...de e ju "loco"...

  El Rocke Nublo [}:)]
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis