Balcón del Sol

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Emtehed, 10 januari 2011.

 1. Emtehed

  Emtehed Medlem

  Hej,

  Balcón del Sol ligger i en gränd lite högre på västra bergssidan i Puerto Mogan. Åtminstone de översta rummen, om de vetter åt rätt håll, borde ha en fin utsikt. Har inte bott där själv men en yttre "besiktning" ger intrycket av att standarden inte är på "lyxnivå" men priset är ju bra.

  Puerto Mogan är ett årligt återkommande besöksmål, via en trevlig båtresa, när vi har haft vår novembersemester på Anfi.

  Bedårande vacker blomsterprakt i den lilla "byn" vid hamnen. På senare år har området "utsatts" för en ganska omfattande exploatering av nya, mer eller mindre, vackra hotellbyggen.

  Sammanfattning: Om hotellet är bra eller dåligt beror ju mest på vilket boende man förväntar sig. Vill man lägga pengar på "lyxboende" (föreslås Hotel Puerto Mogan, hotelldelen!) eller vill man använda pengarna på övrig upplevelse är Balcón del Sol nog ett gott val.

  JanE som tillbringat dagen (igen[:eek:)]) med att kolla lite långtidsboende inför kommande höst som pensionist
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis