Barnfria hotell och barnfritt flyg

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av mysan, 12 juni 2007.

 1. mysan

  mysan Medlem

  Jag kan vara den första att sätta upp mig på ett barnfritt flygplan och ett barnfritt hotell.

  Har nått den punkten i livet när jag vill kunna väja om jag vill vara ifred från småbarn (hatar inte barn överhuvudtaget men ibland är det skönt att få slippa dem).

  Vet att TUI/Fritidsresor en tid haft barnfria flyg.

  Nu satsar Ving på barnfritt hotell.....
   
 2. Pellis

  Pellis Medlem

  Jag förstår att många vill resa och bo där inte barn tar "all" plats.

  Jag har ju själv småbarn och jag tycker också om barn men ibland måste man ha vuxensemester.

  Man behöver ju inte ogilla barn för det. Barn sliter dessutom oerhört på hotellrummen eller i alla fall det rummet jag bodde i på ett Sunwing Resort.

  För mig är det otänkbart att inte vara rädd om saker bara för att det inte är min egendom. I vårat hus nere på Gran Canaria får inga barn bo utom våra egna! Ja jag vet det är superegoistiskt men jag var nere med en kompis en gång och det blev både gardiner, mattor och glas förstört, dessutom allt kladd. Pust var helt slut efter den resan över allt städande och körande till Ikea för att köpa nytt.

  Nä, jag tycker det är helt OK med barnfria hotell!
   
 3. tjollan

  tjollan Medlem

  Jag tycker det är ett bra initiativ. Låter härligt med barnfritt! Är det semester så är det, även om barn är söta ibland :)

  Men det betyder inte att jag ej gillar barn. Det kan dock vara skönt att slippa stojj och skrik före skam på morgonen och bollar som kastas över allt.
   
 4. Pellis

  Pellis Medlem

  Jag håller helt med att det vore skönt att få ha det barnfritt omkring sig...Framförallt förstår jag de som inte har barn att det vore skönt att slippa ha andras "ungar" som snor runt fötterna på en.
  Du vet - mina barn andras ungar :D

  Nu är det inte inne att stressa längre utan nu ska man njuta av livet!!!

  Har tre pojkar själv och jag skulle för allt i världen inte vilja vara utom dom men i dagens samhälle tar barn mkt större plats än vad man någonsin kunde ana innan man fick barn.

  Har bott på Sunwing en gång i Alcudia och ALDRIG mer åker jag och delar frukostbord med hundratals andra barnfamiljer - sorry! Man blir ju stressad över att se alla föräldrar springa omkring och "curla" sina barn som sen dräller ut allt på golvet. Man trampar i äggskal, cornflakes och borden är fulla med brödsmulor och juice!
   
 5. tindaya

  tindaya Medlem

  Tycker också att det är ett bra förslag eller alternativ. Bra att man får välja. Jag skulle nog idag vilja bo på ett hotell med inte en massa barn/ungar springande runt benen. Men det hände när mina flickor var små att de var lite vansinniga vid matbordet. Sen kom man ut på en "bättre" restaurang och de visst precis hur de skulle uppföra sig.

  Men i Malaga för flera år sedan såg jag en tysk restaurang hade satt upp en skylt som "förbjöd" inträde av barn under 4 år, tror jag det var. Restaurangen blev anmäld och fick ta bort skylten.

  Hälsn Anette :)
   
 6. Björn

  Björn Medlem

  Vi tycker konceptet med barnfria hotell är perfekt, vi har avslutat vår tid som småbarnsföräldrar och vill numera ha det lugnt på semestern, fritt från allas barn. :)
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis