Barnvänligt?

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av smalandskvinna, 3 september 2008.

 1. Var på Kanarieöarna skall man bo med två barn 2år o 3år gamla. Vi är även 8 vuxna. Säkert någon här inne som ge ett tips. Ewa
   
 2. klara

  klara Medlem

  I det läget, hade jag nog valt Bahia Feliz. TUI har en egen semesterby för barnfamiljer därute.

  Irene
   
 3. Johanna

  Johanna Medlem

  Jag tycker också att Bahia Feliz är ett av de bättre barnresemålen! Så små barn vill ju oftast bada i pool och där finns närheten till både pool och hav! Vi har själva valt Bahia Feliz de senaste 6 åren! (Använd gärna sök funktionen uppe till höger på sidan för att läsa alla olika synpunkter som finns om Bahia Feliz!) Bästa boendet i Bahia Feliz tycker jag är Tres Vidas och att önska lägenheterna som ligger längst ner mot stranden!
   
 4. bobo

  bobo Medlem

  Hej,
  Om det är solen+värmen Du är ute efter såhär dags-vinter tid så är det säkraste stället Puerto Rico! (det är stor skillnad mellan väst och syd stranden = San Augustin Playa del Ingles - Puerto Rico - Mogan)

  I PR så har du Hotell Altamar som är mycket populärt.(Enda krukset med PR är höjdskillnaderna)..tex har rörelse hinder/inte vill anv. billig taxi eller toppen buss trafik!
  PS! Amadores Beach är superb!
  Det finns fler bra ställen men Altamar är poppis i "Scandi" kretsar.
  Så har du RioSol just ny renoverat utmärkt ställe även det.
   
 5. coconut

  coconut Medlem

  Jag håller absolut med Bobo, Puerto Rico är toppen, och jag har bekanta som även bott vid Amadores å vart sååå nöjda...bahia feliz har ju visserligen en egen semesterby, men havet där går knappt å bada i för det e så himla mkt stenar. Å ska man ha ngn chans till solstol måste man vara väääldigt tidigt ute. Tyckte det va rätt jobbigt att det va så himla mkt folk vid poolen att man knappt kunde röra sig...D finns inte mkt runt omkring utan man får ta taxi eller buss..men om man vill ha det bara lugnt å slappa å inte dra iväg nånstans, förutsatt att man får plats vid poolen så är säkert bahia feliz toppen(bott på monte feliz)Hoppas du hittar det ultimata, lycka till!
   
 6. bobo

  bobo Medlem

  :)..uups glömde o nämna att även "gamla" PR:s strand är ok, kanske tom. mera barnvänlig pga att den ärmer lång grund och "vanlig" sand. Amadores har korall sand som importerats från hmm.= Indonesien tror jag.
  Sen har man ju så himla mycket mera utbud på dit o dat samt öns finaste strand promenad PR-Amadores.

  Du kan kolla bilder på det här forumet, även kolla hotell resenssioner? eller vad det nu heter och mycket annat...

  hoppas du hittar vad du söker,....annars frågar du ![8D]
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis