Bästa lugna stället på Gran Canaria att bo på en längre tid för 2 pensionärer?

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av hunden, 5 januari 2013.

 1. hunden

  hunden Medlem

  Vi brukar vara några veckor på Gran Canaria.

  Har bott i Playa del Inglés ganska många gånger på olika lägenhetshotell och trivts hyfsat. Sista gången var det väldigt störande med musik från olika håll på nätterna. För nästa vinter har vi funderat på Porto Rico eller Puerto de Mogan.

  Vi är ute efter att hyra lägenhet och behöver ha nära till bra mataffär eftersom vi lagar all mat själva. Ung.8 veckor är ett förslag-Inte för dyrt-lugnt.

  Vi är två krya pensionärer.
  Tacksam för förslag gärna av nån som provat.

  slol
   
 2. Heidi

  Heidi Medlem

  Hvis dere ønsker å bo i Puerto Rico vil jeg foreslå Los Veleros som ligger i Nye Puerto Rico/Agua la Perra, den lille dalen rett over havnen. Der er dere veldig nært matbutikk og der er rolig i forhold til ved det store senteret i Puerto Rico. Har ikke bodd på dette hotellet, men det ser greit ut og så er det ikke så dyrt. Jeg har bodd to ganger på Portonovo, som ligger helt nede ved havnen i Puerto Rico. Dette hotellet er har egen matbutikk og utrolig flott beliggenhet. :)

  Heidi
   
 3. hunden

  hunden Medlem

  Tack för alla förslag! Vi kollar alla!

  slol
   
 4. hunden

  hunden Medlem

  Hur är det med störningar från trafik på PortoNovo?


  slol
   
 5. Heidi

  Heidi Medlem

  Hvis soverommet er i front mot veien forstyrrer trafikken endel, men for de som har soverom på baksiden av hotellet var det helt stille.

  Heidi
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis