Bästa/sämsta ursäkten...

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Pellis, 25 december 2007.

 1. Pellis

  Pellis Medlem

  Förlåt Tjollan har missat att svara på din fråga om jag bor på GC eller har eget boende. Svaret är; vi har eget hus/bungalow i San Agustin, väldigt nära kyrkan, därav anledningen till att jag kom för att få en skymt av dig!

  Skulle gärna bo där mer vintertid men just nu kan ingen av oss arbeta därnere. Vi får helt enkelt vänta tills vi är äldre...

  Läste din fråga därnere när jag satt uppkopplad på "trådlöst" nätverk och inte hann svara - sen har tiden bara passerat. Tur att du påminde mig!

  Hoppas allt gick bra hela bröllopsnatten;)
   
 2. Pellis

  Pellis Medlem

  Solis! Jag vet inte riktigt när jag/vi åker ner nästa gång. Melker måste få åka lite skidor känns det som! Påsken är så tidigt iår att vi kanske slår till på två veckor i mars...en sista minuten får det bli helt enkelt! Jag ska börja spana. I maj ska jag nog i alla fall helt klart ner en sväng, då är det underbart. Hoppas vi ses någon mer gång!
   
 3. tjollan

  tjollan Medlem

  Pellis allt var bra :)
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis