Bästa stället?

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Lucas1, 15 februari 2006.

 1. Lucas1

  Lucas1 Medlem

  Hej alla med erfarenhet av Gran Canaria!
  Vad ska man sikta in sig på om man är som jag, 35-40 år, inga barn, inte överdrivet partylysten men ändå vill kunna ha lite roligt, inte bara sol och bad? Vilken av orterna är bäst, hotell, restauranger osv.
   
 2. klara

  klara Medlem

  Hej! Jag skulle rekommendera Playa del ingles. Vi har varit där inte mindre än 7 ggr. Sist vi bodde inne i PDI bodde vi på en lägenhetsanläggning precis intill Jumbocenter som hette Buenos Aires. Lugnt och fridfullt, trots närheten till Jumbo och att det låg så pass centralt. Vill man däremot bo lite lugnare och ändå ha nära till nöjena inne i PDI, kan jag rekommendera Meloneras. Där bodde vi höstas på en lägenhetsanläggning som hette Cai beach. Det är lätt att ta sig därifrån med buss eller taxi, som är förhållandevis billigt på ön. Lycka till. Klara
   
 3. n/a

  n/a Medlem

  Tjena Lucas..då är vi i samma ålder....håller med föregående talare..vill du ha lite lagom kul..prova Kasbha..en trappa ner vid plattan ligger ett ställe som heter Hippodrom...ganska bra med i folk vår ålder där och lite kul uppträdande och lite dans om du gillar det...Boney M på avenida de tijuana (rättstavat)??...lite blandade åldrar ganska bra dansställe....på avenidan lite längre upp finns trollstue ganska kul pub med mycke norrmän...mittemot i rondellen finns en kul irländsk pub med hög stämning har haft rätt skoj bla på de här ställena....dance on...undvik playa del sol osv såna ställen mest 55+ där...
   
 4. chica

  chica Medlem

  Hola Lucas! Rekommenderar tveklöst PDI för där finns något för alla men Las Palmas kan också vara ett alternativ. Följande ställen finns i PDI. På Avenida Italia finns en bar som heter Marinas och tidigare år har de haft uppträdande där varje kväll av Noelia och ibland av Paloma. Kul och med glimten i ögat. Benny Hills Pub med bl.a karioke på Avenida Tirajana kan ibland vara en höjdare (men ibland dött), på nedre plan på shoppingcentret Yumbo kan man se öns bästa dragshow. (Nedre plan på Yumbo är väl annars mest rolig för den som är gay senare på natten). I övrigt så instämmer jag med xerxses tips ang. Hippodrom och Boney M. Trevlig resa!
   
 5. Lucas1

  Lucas1 Medlem

  Tack ni som svarat hittills, jätteroligt med respons! Nu vet jag var jag INTE ska vara på nätterna iaf *s* Kan ju bli helfel..
  Men alla ni som har fler tips och förslag, kom igen, visa att det finns någon anledning till att ni återvänder till GC!
   
 6. Björn

  Björn Medlem

  Mycket är ju beroende av när man åker till ön, vintertid är vi ju många utländska turister på en del av hotellen och om sommaren kan det vara precis tvärt om. Vi har bott på samma hotellanläggning, Parque Nogal i Maspalomas, båda årstiderna och ett är säkert, det var fullt i och omkring poolen när vi varit där på sommaren *S*. I övrigt väldigt trivsamt och lugnt ställe med bra personal. Samt lagom avstånd till PdI, man kan slappa på kvällarna om man vill.
   
 7. Lucas1

  Lucas1 Medlem

  Var är ni, alla ni som är så förtjusta i Gran Canaria?? eller är det så att de flesta har barn med sig och då kan man inte rekommendera just de ställena som man besöker/bor på?
   
 8. suss

  suss Medlem

  Hej Lucas1. Tänkte ej svara nåt men gör det i alla fall. Vi är ett par på 42-46 år och har 2 barn. Vi älskar GC. Vi har varit både i Puerto Rico och San Agustin, och skall nu igen till San Agustin. Vi tycker om att simma och sola och allmänt "slöa". Vi brukar hyra bil och köra omkring på ön. Kanarierna är trevliga tycker vi. Vi är dock inte mycket på att festa så våra senare kvällar sitter vi på terassen eller balkongen och bara njuter av tillvaron, emdan barnen ändå är rätt små. Så för oss är PR nog ett bar alternativ, med tanke på att det ändå är öns säkraste solställe.
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis