Behöver tips om bungalows på Los Arcos

Diskussion i 'Boende på Gran Canaria' startad av celeste, 15 oktober 2013.

 1. celeste

  celeste Medlem

  Vi är 2 familjer som åker för första gången till Los Arcos. Har letat runt en hel del på nätet men skulle nu behöva lite mer konkreta tips om nr på bungalows som är fräscha och ligger i lugnt område

  Vi har inte så små barn så det behöver inte vara nära lekplats osv.

  Vi efterfrågar mer fräsch inomhusmiljö, köket o badrummet i första hand.
  Mysig trädgård osv.

  I övrigt har vi hört att det är mycket katter, är de överallt eller mer på vissa ställen i byn ? Vi vill gärna ha tips om 2 st och då helst nära varandra #61514;
  Tackar på förhand
   
 2. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

  Hej, vi har bott mycket på Los Arcos, katterna bor lite överallt på området, och har små katthus där dom får mat av receptionen. Lägenheterna är ju dock lite slitna, och många som ser lite bättre ut, är privata, Los Arcos bungalows tycker vi att det är lugnt överallt.

  Väldigt trevlig personal som jobbar där, och deras a la carte restaurang, lär vara bra då vi känner ägaren väl och ätit på hans förra restaurang som hade mycket god mat.

  Vi har alltid bott nära receptionen, det tyckte vi var bra, hade då också nära till poolen.

  Vi har alltid gjort så, att vi faxar ned direkt till Los arcos och talar om när vi kommer, och hur länge vi ska vara där, och ber då om bra läge på lägenhet, så ett tips, faxa dom direkt istället för gå via resebolaget, och tala om vad ni heter o att ni är 2 familjer som vill bo nära varandra.

  Vi har bott i bungalows nr 89,90 78, dom som är bredvid är också bra med nr, 77,79 även 65 e bra det är hörntomt och sitter ihop med bungalow 66 och 67.

  Faxnr är:0034928761179.

  Ha en trevlig resa, och hoppas detta hjälpte er lite i alla fall :)

  Marie :)
   
 3. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

  Glömde säga att ni får skriva på engelska, men det förstod ni säkert :)

  Marie :)
   
 4. celeste

  celeste Medlem

  Tack snälla för hjälpen. Japp hade planerat att skriva till dem på engelska *Ler*
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis