Besvikelse...

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av asa, 4 februari 2008.

 1. asa

  asa Medlem

  Hej på er,
  egentligen skulle jag och familjen befinna oss nere vid Amadores-stranden just nu och njuta av solen och värmen, men ibland går det inte riktigt som man tänkt sig.

  I fredags, dagen innan vi skulle åka, blev sonen fruktansvärt förkyld med hög feber och skorrande hosta. Efter mycket velande och funderande valde vi att stanna hemma, och enligt läkaren vi senare besökte för läkarintyg var han inte lämpad att resa. Så vi fick stanna hemma. Vilket man naturligtvis gör i sådan här situation, men nog var vi besvikna.

  Men idag känns det lite bättre igen. Sonen är mycket bättre, vi har just fått veta att vi får hela resan ersatt av vår försäkring och vi har bokat en ny resa ner nu på lördag. Vi stannar då en vecka istället för våra två veckor som var tänkt från början. Men en vecka är bättre än ingen vecka alls! Eller hur?!

  Håll tummarna för att vi kommer iväg den här gången! :)[8D]:D:)[8D]
   
 2. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Hej Åsa:)
  Vilken tur att det går att ändra resan om sjukdomarna anfaller en...vi får hoppas att ni får en jättehärlig semester och att sonen tillfrisknar i rask takt.

  "Man ska inte stirra sig blind på en stängd dörr...det kan finnas ett öppet fönster i närheten"[:p]

  AnneliH som längtar till solen
   
 3. Ingela

  Ingela Medlem

  Hejsan Åsa!

  Vilken otur att ni inte kom iväg som planerat:( men hälsa går ju före allt annat. Håller båda mina tummar för att allt ska gå bra och att ni verkligen kommer iväg på lördag till underbara Amadores. Hoppas att sonen kryat på sig och allt löser sig på bästa sätt[8D][8D]

  //Ingela som älskar Amadores
   
 4. Hoppas ni kommer iväg nu och får en underbar vecka.
  När man har små barn kan allt hända.
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis