Bilder

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av cattis2, 31 mars 2007.

 1. cattis2

  cattis2 Medlem

  Hej
  Har lagt in lite bilder från vår resa till Maspalomas den regniga och kalla veckan 22-29/1-06 på msn.

  Cattis
   
 2. anneghost

  anneghost Medlem

  Vilka härliga bilder :) Nu får även jag kanariesjukan fast jag precis har kommit hem "ler". Det är roligt att få se andras foton från ställen som man själv har varit på. Ännu roligare är ju att man fortfarande inte är "klar" med ön. Det dyker upp nya saker man vill se hela tiden. Nu har jag lagt in marknaden i San Fernando i min planering :) Såg inte den när vi var där..
  kram

  Annelie
   
 3. anamogán

  anamogán Medlem

  Fina bilder Cattis! :)[8D] Vilka fina barn du har!:)

  Tyckte du att koala var ett bra boende? Det såg ju väldigt fint ut tycker jag.

  En tanke som slog mig när jag ser bilder från marknaden: Ingången och utanför har inte ändrats på 12-13 år sedan jag bodde där. Det såg då precis likadant ut utanför. Byggnaden i grönt och poliser som stod och guidade trafiken samt långa köer av turister som stod och väntade på buss/taxi. Precis likadant!!!!!

  /Anna :)
   
 4. cattis2

  cattis2 Medlem

  Hej!
  Vi har bott på Koala vid två olika tillfällen, och jag tycker det var bra. Barnen trivdes också. Tyvärr är ju inte restaurangen nåt vidare, men den duger. Lägenheterna är jättefina, rent och snyggt. Trevlig personal på hotellet också. De har även skaffat två datorer, så nu finns det internet till ungarnas glädje. De har bara en uppvärmd pool, men det har räckt de gånger vi varit där. De andra poolerna är bara för vikingar som gillar isbad ;).
  Minimarketen de har är inte mycket att hurra för. Vi köpte vatten och frukostbröd där, det var väl allt. Det var väldigt dåligt sortiment. Såg nästan ut som de skulle bomma igen, för hyllorna gapade tomma. Efter att i somras ha bott på Monte Feliz, väljer vi det i första hand nu. Tycker det var bättre både vad det gäller utrustningen i lägenheterna och underhållningen på hotellet. De har ju lite sånt på Koala med, men vi har haft oturen att ha dåligt väder så det mesta har varit inställt.
  Ja, marknaden har inte många nya inslag varken på in- eller utsidan. Det är ett måste för oss(eller rättare sagt mig)att besöka den när vi är nere.

  Cattis
   
 5. xerxses

  xerxses Medlem

  Hmmm...saknar kort på dig Cattis..även på msn..är bara lite nyfiken annars så är det fina kort förövrigt...speciellt på ambulansen..

  Kom och tänka på en barrunda i PDI bara...:)[8D][8D]
   
 6. cattis2

  cattis2 Medlem

  Eeeehhh.... fick du skjuts från barrundan, eller;)?
  För övrigt fastnar jag inte på kort:)!
  Cattis
   
 7. Jenny

  Jenny Medlem

  Hejsan :)
  Vilka fina kort...trots det halvtaskiga vädret!
  Jag längtar mer och mer på våran resa när jag ser sådana här bilder ju... Får nog snart söka hjälp för min Kanariesjuka som verkar bli värre för var dag ;)

  ~Jenny~
   
 8. cattis2

  cattis2 Medlem

  Var söker du hjälp då? Vi kanske kan få mängdrabatt, för vi verkar vara ganska många här som lider av det;)!
  Cattis
   
 9. Jenny

  Jenny Medlem

  Cattis2: Ja det får väl bli ett besök hos Ving eller nåt ;) och mängdrabatt vore inte alls fel :)

  ~Jenny~
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis