Billia flygstol till Gran Canaria

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Rockabillygirl81, 15 januari 2011.

 1. Jag söker efter en så billig flygstol till Gran Canaria som möjligt, så har ni tips på bra hemsidor där de har sista minuten och andra billiga flygstolsresor, kontakta mig gärna! =)

  Kanske man kan få nya vänner som ska ner också?

  Kram
  Tess
   
 2. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

  Hej, kolla https://kanarieoarna.nu/flygbiljetter/, dom brukar ha länkar till billiga flygstolar till Kanarieöarna med lågprisbolagen, men det kan bli några mellanlandningar i Barcelona eller via Madrid tror jag också vissa resor går, men kanske väl värt pengarna.


  Marie:)
   
 3. Pellis

  Pellis Medlem

  När ska du åka? Flygbolagen har enkelbiljetter men är sällan billiga tätt in på avresa, de ska boka lång tid innan om man inte har tur just för tillfället med en kampanj.

  Norwegian går men ibland kan deras enkelresor vara jättedyra - i min mening.

  Vad är en billig biljett? Frågan är relativ men för mig är det från 495:- upp till 1.500:- beroende på avångtider osv. Man vet ju aldrig, det kan ju bli billigare!

  Jag skulle hellre satsa på en sistaminuten charterflygstol för en vecka och skippa hemresan, kan bli mycket billigare än en vanlig enkel med andra flyg. Där finns ju både Apollo, TUI och Ving.

  Lycka till! Du gör helt rätt!
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis