Billigaste maten i San Fernando??

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av swimmer, 23 juni 2005.

 1. swimmer

  swimmer Medlem

  Är det någon som har koll på vart man kan handla billigaste maten?? Vi alla vet ju att i San Fernando bör man handla, och inte i t.ex. Yumbo eller Cita. Är det någon som har gjort prisjämförelser mellan San Fernandos supermarkets (=Spar, Ansoco, Hiperdino eller Gama)

  swimmer
   
 2. Pellis

  Pellis Medlem

  Hej! Hoppas att allt har gått bra för dig! Jag har inte gjort någon prisjämförelse men litar helt och blint på mina svärföräldrar som ägnar stor tid att åka och handla FINA råvaror till bra priser.

  Förutom Carrefour som har bra priser handlar jag på ett SPAR som ligger ganska långt in i San Fernando (man kör vägen upp mot Fataga), tror också att det är samma väg som man åker till marknaden.

  Där är man ensam turist, endast spanjorer och de har bra priser på vatten, kött etc. helt enkelt en toppenaffär. Vill du kan jag försöka med en bättre vägbeskrivning. Nu bär det av igen snart!!!
   
 3. swimmer

  swimmer Medlem

  Tack för ditt svar, Pellis. Jag tror jag vet vilket Spar du menar, men har aldrig handlat där. Det kanske är läge för det nästa gång jag är i krokarna, dvs i september. Då ska jag vara i Playa del Inglés fram till maj. Då borde det löna sig att storhandla där två-tre ggr/månad.

  swimmer
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis