Blue Star Dunas Maspalomas

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Trams, 18 maj 2007.

 1. Trams

  Trams Medlem

  Gör ett nytt försök! :)
  Är det någon här på forumet som har bott på det här hotellet? Det jag oxå undrar över är maten på hotellet? Frukost buffen, är det mycket att välja på?
   
 2. Trams

  Trams Medlem

  Är det ingen som har bott här som har något och berätta om hotellet,maten osv?
   
 3. Jonas71

  Jonas71 Medlem

  Hej Trams!
  Det här är ju Fritidsresors Nya Blue Star för den kommande säsongen.
  Har ingen aning om vem som haft Hotellet tidigare,men om det inte är någon Svensk arrangör så kanske det är svårt att få erfarenheter härifrån.
  Har själv tittat en hel del på det stället och det verkar ju åtminstone helt okej,men tyvärr ganska fullbokat redan.
  Blir väl Koala igen för våran del till hösten.
   
 4. Trams

  Trams Medlem

  Okej!
  Så långt har jag inte kollat som att det skulle vara nytt för den kommande säsongen! Vi brukar inte åka med fritidsresor annars.Det blir faktist första gången..Å jag tänkte eftersom vi ska bo där i januari så kunde man höra efter här i god tid..
  Men då vet jag!Vi ska dit i juli först men då ska vi bo på Los arcos
  Tack för ditt svar!
   
 5. bo-ek

  bo-ek Medlem

  Men om du ska bo på Los Arcos i juli är det ju inte så långt från PdI att åka ner till Mas Palomas och kolla det här hotellet. säg bara att du är resebyråanställd och ute och kollar hotell, så får du säkert alla upplysningar och också en rundvandring i hotellet.
  Ett säkert tips jag själv använt. Man får inte som svensk vara alltför tillbakadragen, GÅ PÅ bara. Själv har jag använt tyska "reiselether" och fått se mycket som inte andra har en aning om!

  Lycka till!

  bo-ek
   
 6. Trams

  Trams Medlem

  Tack för tipset!
   
 7. anamogán

  anamogán Medlem

  Ja så sant så Bo-ek! Bara gå på, var inte blyg!!!

  Själv brukar jag också gå på lite tex om jag bor någonstans där de kanske inte har någon pool eller kanske finns det bara en lite pool, då brukar jag och resten av familjen uppsöka ett stort hotell och bara gå in där och bada. Ett hotell med jätte många turister som springer hit och dit har absolut ingen koll på alla som bor där, tro mig! Har gjort det många gånger, särskilt på de hotell som har stora härliga pooler!! ;);)

  Så gå på bara alla kanarievänner :):D[8D]

  /Anna :)
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis