Boende i Puerto Rico med Apollo

Diskussion i 'Boende på Gran Canaria' startad av Ruby Mountain, 16 september 2009.

 1. Ruby Mountain

  Ruby Mountain Medlem

  Kan någon tipsa om ett bra lägenhetshotell om man är styrd att åka med Apollo? Har någon bott på ex. Macaraibo, Puerto Azul, Babalu Lufesa eller liknande?
   
 2. klara

  klara Medlem

  Hej!
  Vi bodde på Puerto Azul förra hösten. Det var en kanonanläggning, som ligger högt upp i dalen, vilket innebär, att man får gå väldigt mycket, men det gör kanske ingenting. Vi bokade även All inklusive direkt på hotellet, som gjorde att semestern blev väldigt avkopplande. Hotellet är som en riktig resort, som har underhållning för både stora och små nästan varje kväll. Där finns också aktivitetsvärdar, som hittar på olika aktiviteter även under dagtid, bland annat vattengympa. Jag kan varmt rekomendera den anläggningen.

  Irene
   
 3. coconut

  coconut Medlem

  Om ni hade kunnat tänka er/haft möjlighet till att välja Ving så hade jag rekomenderat Sunsuites Garden i Puerto Rico...:)Toppenställe....Kanske till en annan gång...Trevlig resa....
   
 4. Ruby Mountain

  Ruby Mountain Medlem

  Tack för svaren. Vi har bokat Puerto Azul! Det ska verkligen bli kul. Vad ska man se på GC om man vill borta från de typiska turiststråken?
   
 5. klara

  klara Medlem

  Åk in till Las palmas och strosa. Är ni intresserade av att vandra, så har ett företag, som heter Rocky adventure guidade turer i Fatagadalen. Vi vandrade med dem ett år, när vi var dä nere. Mogan får ni inte heller missa. Där är otroligt vackert.

  Ha en trevlig resa. Ni kommer att få det bra på Puerto Azul.

  Irene
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis