Boka hotell via internet

Diskussion i 'Boende på Gran Canaria' startad av Johanna, 13 december 2005.

 1. Johanna

  Johanna Medlem

  Någon som har något tips om någon hemsida där man kan boka lägenhet via internet, men utan att behöva betala i förskott? Jag känner att jag helst vill betala på plats! Eller är det någon som kan rekommendera någon "trygg" hemsida för lägenhetsbokning?
   
 2. Emtehed

  Emtehed Medlem

  Hej Johanna
  Jag föreslår att du besöker https://sv.hotels.com/ som är en svensk sida med bra och billiga boendealternativ. Bra, trevligt och snabbt bemötande.
   
 3. Webbred

  Webbred Medlem

  Som redaktör för den här sajten vill jag förstås gärna tipsa om att boka via https://kanarieoarna.nu/bokahotell.htm. Det vore intressant om de som har erfarenheter av denna hotellförmedling skriver om detta.
   
 4. anamogán

  anamogán Medlem

  Hola, jag har bokat lägenheter ett antal gånger både på Gran Canaria och Mallorca genom www.airbnb.se och det har fungerat perfekt. Deras utbud av lägenheter är relativt stort och enligt min mening mycket bra, finns alla olika prisklasser. Dock tror jag att man måste betala direkt med kort när man gör bokningen, men jag har bokat lägenhet med dem 7 gånger tidigare och det har inte varit något problem när jag har kommit fram till lägenhetshotellet.

  Un saludo/ Anna
  Anna
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis