Boka vilket först?+ en fråga till....

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av coconut, 3 januari 2008.

 1. coconut

  coconut Medlem

  Jag tänkte flyga med sterling och bo på sunhotels hotell, så vilket borde man boka först av flyg och hotell? (första gången jag försöker sy ihop resan själv)

  Sen undrar jag om nån här kan rekomendera ngt hotell i puerto rico eller maspalomas, möjligen playa del ingles oxå:D[:I]..(reser med 2 barn på 7 och 9 år)

  Hälsningar från en nyss hemkommen maria
   
 2. Emtehed

  Emtehed Medlem

  Det är väl hugget som stucket
  Själv bokar jag alltid flyget först, vet vilka veckor jag vill åka.
  Sen letar jag boende (om jag inte har mina Anfi-veckor, förståss[^], då är ju boendet redan klart:D).
  Finns ju fler boende alternativ än flyg alternativ

  Jan E som väntar otåligt tills Sterling släpper sina biljetter
   
 3. Johanna

  Johanna Medlem

  Brukar göra som Jan E, boka flyget först och boendet sedan, typ samma dag....!
   
 4. coconut

  coconut Medlem

  Tack gott folk...:)
   
 5. j.alenius

  j.alenius Medlem

  Hej!
  Vi har nyss kommit hem från Puerto Rico där vi firat jul och nyår på ett litet mysigt lägenhetshotell: Apartamentos Gelimar. Vi är en familj på fyra vuxna som bott i en trerumslägenhet. Hotellet har endast tolv lägenheter och ligger ganska centralt i Puerto Rico. Jag tror at det kan passa en familj med två barn perfekt. Vi köpte resan via Internet hos en dansk researrangör. Falk Laruitsen. Eftersom de är billigare än de svenska reseföretagen och inte höjer priset så mycket över julen. De flyger med Sterling från Köpenhamn.
   
 6. coconut

  coconut Medlem

  tack det va vänligt...d ska jag kolla upp...älskar puerto rico..vad hette hotellet ni bodde på? När jag kollar på mitt första inlägg där jag skrev frågan så skulle d stå Pdi å inte puerto rico...måste va mitt undermedvetna som talar...Kanske skulle man välja Puerto rico igen trots allt...[?]
   
 7. j.alenius

  j.alenius Medlem

  Gelimar heter hotellet. Hon som äger hotellet heter Carmen Rosa och hon är en mycket charmig dam. Men hon talar bara spanska. Men talar med hela kroppen så det är ändå lätt att förstå henne. Balkongerna ligger soligt i söderläge med fin utsikt över atlanten. Det har varit varmt och skönt där hela semestern. Vi kom hem igår efter fjorton dar på Gelimar. Det jag tycker e så bra med Puerto Rico är att det är så solsäkert. Det har varit strålande sol och upp till 27c varje dag! Och så är det så vacker i Puerto Rico, kuperat och mycket grönska.
   
 8. coconut

  coconut Medlem

  Tack för den länken..det verkar trevligt...men va det inte apjobbigt att ta sig ner till stranden?Va det trappor ner eller va man tvungen å gå runt på nåt sätt...Nu när vi va där i måndags så såg vi ett hotell som låg nära stranden. Man kunde se det när man gick från centrumet till stranden. Det dumma va att vi inte skrev upp va det hette utan trodde dumma som vi var att vi skulle minnas va det hette...finns det nåt där i närheten som heter don piedras eller piedro eller liknande..Nån som vet?????
   
 9. Bumpen

  Bumpen Medlem

  Jag tycker läget på hotellet är viktigt i PR. Om man nu inte vill gå ner i vikt? Jag gick ner 7Kg när jag bodde i PR 1999. Vi hade 158 trappsteg upp till vårt hotell. Och då var den längsta trappan vrålbrant och utan ledstänger :D

  Mvh Benny
  Längtar alltid till holmarna!
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis