Bokat

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av anneghost, 11 juli 2007.

 1. anneghost

  anneghost Medlem

  Såja, nu har jag bokat resa till nästa år :) LÄNGTAR ;) Det blev hotellet Olympia, det låg och vägde mellan det och Arco Iris, men eftersom jag är en sådan som gärna vill ha stranden utanför dörren och havsutsikt så blev det Olympia. Bokade i går faktiskt Arco men så hittade jag en satellitbild över PDI och såg att husen där var utspridda så det som var längst bort hade nog inte utsikt mot havet....
  Sedan så sökte jag på Olympia här på forumet och de som har varit där verkar ju nöjda och så fanns det mer bilder och det jag såg gillade jag. Så jag bokade om i dag och begärde då rum med havsutsikt, det blir de där enrummarna och de verkar fräscha nu. :)
  Så nu är jag också med på avreselistan...

  Hoppas alla har det bra och hyfsat väder. Här skiner inte solen men det är ganska skönt ute.

  Annelie
   
 2. cattis2

  cattis2 Medlem

  Hej
  Vad kul att ni bokat och ska åka ner. Det betyder mycket att ha något att se fram emot tycker jag.
  Cattis
   
 3. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Härligt anneghost nu har du ju något att se fram emot...Olympia finns det hotellet på något av de stora resebolagen eller har du hittat det på nätet? Havsutsikt det låter ju hur mysigt som helst!

  Anneli
   
 4. anneghost

  anneghost Medlem

  Olympia hittade jag hos Apollo :) Ja, jag har något att se fram emot, det är "BARA" 267 dagar kvar "LER".
  Annelie
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis