bokat

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av fbkmarie, 20 mars 2008.

 1. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

  Nu är det bokat och klart för sommarresan:D nu har man den att se fram mot härligt, 20 augusti bär det av, någon resa i april får vi nog skippa har gått lite mycket pengar nu när vi va nere, och vår äldste son gifte sig i helgen plus att vår dotter gifter sig 31 maj, allt detta kostar ju pengar också, men man får vara nöjd ändå vi åker ju trots allt två gånger om året. Det blev los arcos igen lite jobbigt på sommaren för det är så mycket semestrande spanjorer där då, och dom är lite nonshalanta (vet inte om jag stavat rätt) skräniga och hänger i poll trapporna med mera nog om detta som sagt va önskar jag er alla en riktig glad påsk [:p] marie
   
 2. coconut

  coconut Medlem

  Härligt..man e nog ganska bortskämd eg...dom felsta här på forumet reser ju ganska mkt...Vi brukar "bara" resa en gång per år i 2 veckor...men nu kommer det bli 6 veckor på ett år. Det känns mkt. Ägnar en tanke åt alla som faktiskt inte kan resa så mkt överhuvudtaget. Har en vän som e 30 som aldrig vart utomlands. Sj va jag 1.5 år första gången. Man får nog släpa me han nästa gång....Hoppas ni får det toppen.....
   
 3. Björn

  Björn Medlem

  39... tror jag att jag var på min första utlandsresa, om man bortser från resor till Finland, Norge och Danmark förstås. Första gången till Gran Canaria var 2000 och det har blivit ett antal gånger efter det [8D]
   
 4. Riggan

  Riggan Medlem

  Fy, coconut, vad avis jag är på dig. 6 veckor låter helt underbart.
  Men eftersom jag är sjukpensionär och min man penionär har man tyvärr
  inte råd med så många veckor. Vi har sagt att vi ändå ska försöka får ihop så att vi kan vara 3 veckor nästa år. Vi får börja spara i den mån det går redan nu.
  Vår första resa till GC gjorde vi -98. Det var då jag blev förälskad i ön.
  Ha en fortsatt trevlig påskhelg
  Riggan som behöver sol och värme

  Riggan
   
 5. coconut

  coconut Medlem

  Ja,det ska bli underbart...Har ju alltid rest runt jul innan men funderar nu på att överge d och åka på min sommarsemester istället. Då vet man ju att det alltid blir 4 veckor och man vet ju oxå att d alltid e fint väder..I vintras frös jag ganska mkt tyvärr..
  Jag förstår att ekonomin inte e den bästa om man e sj.pensionär/pensionär. Vi har det ganska dåligt under året med pengar eftersom vi satsar på resor. har ju visserligen jobb men inom barnomsorgen tjänar man inte fett, spec inte om man bara jobbar 80%..
  Förresten, 3 veckor brukar inte skilja sig så himla mkt från 2, så d e nog ett bra val at dra till me 3.D o blir lite extra e ju fickpengarna.:)
  Förälskelsen över ön förstår jag verkligen. Den e ju underbar.

  Trevlig påsk alla! Ät nu ägg å godis tills d kommer ut genom öronen...:)
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis