Bra "vanliga mat butiker".....

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av tjollan, 3 december 2005.

 1. tjollan

  tjollan Medlem

  Kan någon tipsa om en matbutik som Canarierna själva handlar sin mat i? Är nyfiken på att se och pröva på något annat än dom vanliga Custom etc.

  Med Vänlig Hälsning Tjollan
   
 2. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Rondo i San Fernando där har du "vanliga" butiker samt en matvaruaffär; SPAR, en bit bort, vet inte vad gatan heter, bara hur man kommer dit[:I]. Där har vi gjort lite fynd....vi brukar gå på marknaden i San Fernando och ta bussen tillbaka till Rondo.

  Anneli
   
 3. Zaro

  Zaro Medlem

  HIPERDINO...BRA RELATIVT BILLIG AFFAR...
  SAN FERNANDO
  Av. Tejeda, s/n (San Bartolomé de Tirajana)
  35290 San Bartolomé de Tirajana


  ZR
   
 4. cattis2

  cattis2 Medlem

  Hej Anneli!
  Vad är Rondo för något? Det har jag aldrig hört talas om och blev nyfiken förstås[:I]!
  Cattis
   
 5. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Rondo är ett affärscentra där spanjorerna själva ofta handlar, har jag förstått och det är ett annat utbud än på de ställen där de säljer "krimskrams". [B)] Där kan du köpa kött över disk, kommer inte ihåg om de även hade färsk fisk....även klippa håret om du skulle vilja....kul att se något annat i alla fall. Mataffären SPAR som ligger en bit bort är helt otroligt stor; i 2 våningar. Jätte kul att går runt och titta om man hittar något att testa i deras matkultur. Vi har gjort "vinfynd".:) 2st (Viña Rustica, Crianza; 1998) Rioja viner för endast 3.75 Euro. Passa på att besök SPAR när ni är där nästa gång.

  Anneli
   
 6. Mista

  Mista Medlem

  På köpcentret Atlantico i Vecindario finns en hipermercados (typ Coop Forum eller Willys), som heter Carrefour. Där kommer man riktigt billigt undan. Man kan åka buss 66 från Maspalomas, PdI och San Agustin. Dit kan man även åka och shoppa prylar om man tröttnat på prutandet i turistbutikerna.

  https://www.carrefour.es/
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis