Brak regn oväder??

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av tjollan, 17 november 2009.

 1. tjollan

  tjollan Medlem

  Fick samtal av fadern som sett på tv nyehterna att G.C har haft ett regn oväder som varit det värsta på 40 år idag. Kan det stämma? Måste ut och kolla vad som sägs.

  P.S Jag googlar men hittar inget ska ringa och höra. D.S
   
 2. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

  Pratade med vår före detta svärson som befinner sig i PDI, och han sa ingenting om regn, men det va vid ett tiden där nere, kanske har kommit nu[:0]

  Marie:)
   
 3. cattis2

  cattis2 Medlem

 4. tindaya

  tindaya Medlem

  Såg det nu på nyheterna, oj vad det regnat. På en timma ca. 40 l/m2. Inne i Las Palmas körde bilarna i en halv meters regn, trafikstockningar in mot Las Palmas, delar av murar rasat. Alltså som vanligt när det blir oväder på öarna.. . På Tenerife hade det varit mycket värre i går kväll.
  Anette :)
   
 5. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

  Pratade med svärsonen för ca 1 timme sedan, han sa då att det regnat lite grann på morgonen idag i Pdi, men inte nu när vi pratadse, men det kanske kommer.
   
 6. Rson

  Rson Medlem

  Lugn! Det kom lite stänk i gar fm, men eftermiddagen var fin och idag onsdag skiner solen fran klar himmel. Som oftast tror manga att Kanarieoarna ar en liten plätt, sa om det ar daligt vader nagonstans sa ar det overallt...
   
 7. tjollan

  tjollan Medlem

  Nä nog vet jag att det kan skilja massor runt ön men det fanns faktiskt bilder på regnet och det såg ut som om Herren hade tömt skurhinken över stället :) men ja ja vad gör väll det då är det rent och regnfritt 11 december :)
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis