Bråttom...Tips vilken ö man ska åka till?

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av maaalin, 29 juni 2009.

 1. maaalin

  maaalin Medlem

  Skall ta sista minuten inom en vecka med 13-åring (typ 1-diabetiker). Vilken/vilka öar och stränder, hotell kan ni rekommendera? Vill ha havsutsikt, bra långgrund strand, stor swimmingpool och bra mat/resturanger nära eller på hotellet. Eller så lägenhet med kök där man kan fixa egen mat. Och självklart bordtennis, tennis, biljard, fotbollsplan...Vill inte hamna på något "undomligt hålligångställe" eller där precis ALLA är svenskar, även om jag älskar svenskar!
  Finns det någon här som har erfarenhet och tid att svara? [:X]
   
 2. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Hej Malin [8D]
  Jag kan bara rekommendera Los Arcos i Playa del Ingles...sen ett besök på Aqualand i Maspalomas.
  Ha en bra semester

  AnneliH som längtar till solen
   
 3. coconut

  coconut Medlem

  Klart du kan AnneliH :)
  Väljer du ovanstående så får du ett bungalowboende som ligger centralt men ändå inte mitt i smeten. stora pooler har de 4 st. Bra restauranger i yumbocentrum, där även biljard finns att tillgå tillsammans med diverse spelgrejer...Jag mötte alla sorters skandinavier när vi bodde där men även den inhemska befolkningen bodde där....

  Fotbollsplan eller tennis...hmm..kanske nån annan kan hjälpa till där...

  Själv gillade jag Sunsuites Garden som ligger i Puerto rico(Ving)
  lycka till
   
 4. rogman

  rogman Medlem

  Hej maalin: Tipsen du redan fått låter ju bra. Men du vill ju inte hamna på ett "ungdomligt hålligångställe". Risk att hamna på sånt ställe med sista minuten finns ju. Åker du med Fritidsresor så kan du ju hamna i Bahia Feliz...där finns allt du söker utom bra strand, men väldigt bra poolområde. San Agustin är ju annars ett litet "lugnare" område.
  Ska själv dra iväg på en sista minuten så fort priserna varvat ner sig lite.
  Lycka till å ha en trevlig resa...
   
 5. farkost

  farkost Medlem

  Köp flygstolar separat, finns på charterbolagen billigt sista minuten oftast.
  Gå sen in på Monte Rojos hemsida och hyr en bungalow där. Stor pool,tennis,biljard,nära till stranden inte något ungdomsställe utan lungnt och skönt. Några få RIKTIGT bra restauranger i centrum men nära till PI och deras utbud.
  Kan vara lite stimmigt och rörigt när kanarierna själva har semester eftersom detta är ett mycket populärt mål. För övrigt det stora vinterboendet för långsemestrande svenskar.

  solis
   
 6. luckyjoe

  luckyjoe Medlem

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis