Bröllop i jul?

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av anna71, 10 augusti 2007.

 1. anna71

  anna71 Medlem

  Hej alla! Vi ska för första gången till GC, till bahia feliz.Vi har tänkt gifta oss där i sv kyrkan. Men vi vill ju ha ett fint bröllop och vara fina. ;) Några tips på var man hittar salonger osv vill ha det klart innan vi åker[:p]
  Hoppas någon kan hjälpa oss med tip[:p]

  fru i jul?
   
 2. Johanna

  Johanna Medlem

  Hej Anna och välkommen till forumet! Kul att ni har valt att åka till Bahia Feliz, det är vårt favorit ställe, men om du söker här på forumet kan du se att det finns skilda meningar om Bahia.... Du kan söka efter frisörer på google men jag tror även att Svenska Kyrkan kan hjälpa er att tipsa om bra frisörer. Det finns en bra frisör i Bahia Feliz "Fran´s Salong". Har inte varit där själv men mina föräldrar brukar gå dit och jag tror även att det är någon annan här på forumet som varit där.
   
 3. n/a

  n/a Medlem

  Det finns en svenska som heter Eva och bor i Sonnenland,Maspalomas.hon har en salong hemma och är jätteduktig.Henne kan man na pa numret 928145167.Vet inte om hon fortvarande gör i ordning brudar men har i allafall gjort det.Om ni ringer fran Sverige sätt 0034 före numret.
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis