Bröllop

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av marre, 9 november 2005.

 1. marre

  marre Medlem

  Har kollat lite på det gamla forumet och där gick det inget vidare i frågan om det är någon som känner någon bra svensktalande frisör som kan göra håruppsättningar på brud och tärnor!? Men jag provar igen - gärna med mailadress för att kunna boka tid i december!!
   
 2. Pellis

  Pellis Medlem

  Jag vet att det finns en svensk hårfrisörska i Köpcentrat i San Agustin men vad hon heter och har för telefonnummer vete sjutton *funderar*! Ska du gifta dig i Svenska Kyrkan i San Agustin så ring till dom och hör efter, eller Skandinaviska Klubben Södra. De borde veta...det är ju inte så stort! När i december ska du (eller ngn anna) gifta sig *nyfiken*?
   
 3. Johanna

  Johanna Medlem

  Du hittar frisörer om du googlar på "hairdresser gran canaria"

  /Johanna
   
 4. marre

  marre Medlem

  Hej och tack för tipsen! Om allt går som det ska gifter vi oss 16 december - då vi varit tillsammans över 20 år känns det som att det är på tiden! Vi håller det dock för oss själva ett tag och tänkte ge våra nära och kära en julklapp de aldrig förväntat sig! Risken finns att de känner sig snuvade på konfekten men vi tänkte filma vår resa och vårt bröllop så att alla har en möjlighet att i efterhand få vara med! Sedan kommer vi att tillbringa hela julhelgen med att fira!! Våra barn kommer givetvis att vara med och de ser redan fram emot att få bli lite uppiffade inför bröllopet!
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis