Bungalows Velazquez i Puerto del Carmen på Lanzarote

Diskussion i 'Boende på övriga Kanarieöar' startad av chica, 7 mars 2009.

 1. chica

  chica Medlem

  Just hemkommen från en underbar vecka på hotellet Bungalows Velazquez i Puerto del Carmen på Lanzarote.

  Hotellet är en pärla om man önskar att bo vid havet men inte är beroende av så mycket faciliteter.

  * Underbar terass med 15 meter till havet, där jag suttit och njutit mest varje dag.

  * Det ligger precis vid strandpromenaden i Puerto del Carmen så det finns restauranger, barer, affärer ett stenkast från hotellet men där i uppe i rummen hör man inget av livet tack vare en viss höjdnivåskillnad.

  Jättebra standard på lägenheten.

  Aldrig bott så underbart på Kanarieöarna!
   
 2. cattis2

  cattis2 Medlem

  Hej Chica.

  Vad härligt ni verkar haft det.

  Hur är det, tycker du man kan åka dit med ungdomar (15-18år), eller är det för dött?

  Vilket bolag är det som har det hotellet?

  Cattis
   
 3. chica

  chica Medlem

  Nu är det booking.com som har hotellet och jag kan varmt rekommendera både hotellet och Puerto del Carmen! Vi hade jättetur och hoppade på ett erbjudande med Apollo till Lanzarote.

  Dock finns det risk för att ungdomar i ålder 15 - 18 år tycker att stället är för dött. Pratade med två tjejer i den åldern som bott med sina föräldrar på vårt hotell och de ville ej åka tillbaka till Lanzarote, tyckte att det mesta var trist.

  Men det beror ju på vad man förväntar sig, de ungdomarna hade inte besökt någon kanarieö eller Spanien överhuvudtaget tidigare.

  Nära Bungalows Velázquez finns massor av restauranger och barer efter strandpromenaden men det går såklart inte att jämföra med tex. Playa del Inglés.

  Tror vi hade lite tur vädermässigt också då jag förstått att det regnat en del senaste veckan i den kanariska arkipelagen men vi hade bara några få regnstänk samtidigt som solen sken, doch en del växlandemolnighet.
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis