Bussar från Amadoras

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av anneghost, 29 mars 2007.

 1. anneghost

  anneghost Medlem

  Jag har tittat i busstidtabellen och buss nr 1 går förbi San Fernando, men jag vet inte vart den stannar men den stannar där i alla fall.
  En sak kan jag rekommendera, om man ska in till Las Palmas så finns det en buss om heter nr 91, den startar i Playa De Cura och stannar i Playa Amadoras, Puerto Rico, Arguineguin och efter det så stannar den inte förrän vid flygplatsen och sedan San Telmo.(busstationen i Las Palmas) Buss nr 1 går också till Las Palmas men den tar hur lång tid som helst eftersom den stannar på så många hållplaster. Sedan så går även buss nr 30 men den går från Maspalomas/Faro.

  Annelie
   
 2. anamogán

  anamogán Medlem

  Vad bra att du har med dig en busstidtabell Anneli! Bra info för de som vill åka med buss :) Fick du den på bussen?? Har aldrig sett att det finns busstidtabeller på bussen men jag har kanske sett dåligt?? [:0]

  /Anna :)
   
 3. anneghost

  anneghost Medlem

  anamogán
  jag tror att jag hittade den på hotellet. På bussen har de inget sådant. Jag blev väldigt snopen när jag såg den så jag hög den på en gång

  Annelie
   
 4. Johanna

  Johanna Medlem

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis