Bussar från San Agustin

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Fiddeli, 18 februari 2006.

 1. Fiddeli

  Fiddeli Medlem

  Hej!

  Jag ska åka ner med familjen i påsk till San Agustin, vi ska bo på Isabel Maria, ett toppenställe. Vi har varit där flera gånger tidigare men nu vill tonåringarna shoppa!!!
  Vet någon om det går någon buss direkt till Atlantico från San Agustin? Vad finns det för affärer i Atlantico? Några sportaffärer?
  Ev tänkte vi ta en tur till LAs PAlmas, går det buss dit?

  Många frågor men hoppas någon har svar

  Glada kanariehälsningar till er alla

  Fiddeli
   
 2. cattis2

  cattis2 Medlem

  Hej!
  Var på GC i januari. Buss nr 69 går till Atlantico. Du kan gå in på https://www.guaguasglobal.com/en/lineas-horarios/linea/ och hitta tidtabeller och nummer. På Atlantico finns det massor av affärer. Det finns finske, sport, kläder, skor, leksaker, restauranger mm.
  Ha en skön vistelse!
  Cattis
   
 3. Fiddeli

  Fiddeli Medlem

  Cattis,

  Tack snälla för hjälpen.
  Grabbarna kommer att bli glada för lite shopping.
  Ska genast kolla in busstabellerna

  Hälsningar

  Fiddeli
   
 4. Mista

  Mista Medlem

  Hej!

  Min son (15 år) och jag var till Atlantico 2 ggr när vi var nere i november förra året. De har, som sagt, det mesta. Det som intresserade sonen mest var dock elektronik och TV-spel. Även sådant finns och till skillnad från turistaffärerna, slipper man pruta. Som vi uppfattade det, så verkade prisnivån ligga ca 10 % under den hemma på OnOff och Elgiganten.

  Där finns även stormarknad med billig mat, ifall det är intressant.

  Den som ändå fick komma ner till Påsk... Själv får jag vänta till i början av december. :(

  //Mista
   
 5. callahorn

  callahorn Medlem

  Nu blev jag lite nyfiken var detta Atlantico ligger??

  Låter ju som man får besöka detta när man kommer ner igen
   
 6. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Om du är lite uppmärksam i transferbussen kan du skymta det på höger sida ca 15 min från flyplatsen.....om jag inte missminner mig[:I]

  Anneli
   
 7. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Ja, nu tog vi ju bussen till det berömda Atlantico....men för vår del var det ju ingen höjdare precis. Efter en halvtimme hade jag ont i skallen av allt sorl:( kanske var det förväntningarna som inte stämde med verkligheten...nu har vi sett bygget & den stooora mataffären (gú va folk handlade!!!!Vilka storpack!!) Grabben sprang i alla klädaffärer och det verkade på honom som han oxå hade förväntat sig något annat (men vad fick jag aldrig ur honom) Det var en liten utflykt i allafall;). Nästa anhalt får bli Las Palmas, men det känns så långt bort från PdI...(jag kanske har fel) vad tar det i restid med buss? Någon som har åkt med lokalbussarna dit? Man måste ju börja planera lite till nästa resa;)

  Anneli
   
 8. Björn

  Björn Medlem

  Atlantico ligger i Vecindario.

  Till Las Palmas brukar vi ta buss 5 eller 50, den senare är en direktbuss med få stopp och resan tar mindre än en timme från Maspalomas. Väl i Las Palmas så tror jag linje 17 tar en till Las Arenas, annars tar det bara nån timme att promenera dit. [8D]
   
 9. rogman

  rogman Medlem

  Atlantico, har en "tvilling" som heter Las Arenas (som Björn nämnde) i utkanten av Las Palmas. Det är faktiskt en upplevelse. God mat, kul shopping (jo jag e en kille som gillar shopping):D och underbar utsikt.
  Ett tips: gå ut på altanen m utsikt över Atlanten och nämda strand. Där kan jag stå länge.....
  En nackdel finns det förståss, tobaksröken kan vara besvärande. Men det verkar ju vara på G med rökfria zoner över hela ön. (EU regler tror jag)
  Hoppas kan man ju.....:)
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis