Busshållsplats i Puerto rico?

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av josse, 18 oktober 2007.

 1. josse

  josse Medlem

  hej!
  Vi åker till Puerto rico den 3 nov och flyger med Sterling. Vi tänkte ta buss från flyget till pouerto rico. Vi har hittat att det är linje 91 och 61 som verkar gälla. Men är det någon som vet vart dessa bussar stannar i Puerto rico? Har en karta som markerar busshållsplatser..men vet ej om det gäller den bussen eller några lokalbussar (??)

  Tacksam för hjälp! (Vet att det finns en bra buss-sida men kan ej spanska=()
   
 2. anneghost

  anneghost Medlem

  Har för mig att nr 1 också fungerar. Den går från Las Palmas till Puerto Mogan och stannar vid flygplatsen enligt tidtabellen.

  För buss nr 91 och även för buss 1 så finns dessa stationer efter patalavaca: Aguamarina, Barranco Balito, Barranco Agua La Perra, Puerto Rico, Escuela de Vela

  Någon buss nr 61 kan jag inte hitta i tidtabellerna. Vilken tid kommer ni ned? Buss nr 91 åker bara en gång i timmen och nr 1 går mellan två - tre gånger i timmen på vardagarna och två gånger i timmen på helgerna.


  Annelie
   
 3. josse

  josse Medlem

  Tack Annelie! Läste 61 på någon sida men nu när jag kollar på den där spanska buss-sidan så finns det ingen 61 vad jag ser heller. Men 1 och 91 verkar det vara då ja.

  Vet du eller någon annan vart bussen stannar inne i puerto rico? Gör dom flera stopp i samma by? Vill bara få koll på om det är långt att gå från buss till hotell.
  Josse
   
 4. formula

  formula Medlem

  hej du tryck bara på knappen när du ser stranden i puerto rico.sen tar ni taxi till hotellet där ifrån kostar ca 3 euro så slipper ni leta å ha en bra semester[8D]

  gillar värme:p
   
 5. mysan

  mysan Medlem

  När jag i vintras åkte buss till PR så stannade den bara på ett ställe (om den inte stannade efter där vi gick av förståss;) ).

  Den stannade på en typ av busstation och där ifrån gick även bussen när vi skulle hem. Från den stationen var det raka spåret ner till havet. En, faktiskt, fin promenad på 10-15 minuter. Man går på en anlagd promenad där det finns mycket att titta på.

  Ska väl åka dit i december när vi är i PDI. Det brukar ju vara både varmare och soligare i PR.[8D]
   
 6. rogman

  rogman Medlem

  Formula kom med ett bra tips gällande buss stop i Putte. Tryck bara inte i tunneln då får du hoppa av å gå mitt i vägen, (finns ingen trottoar där) nästan en km fr bussterminalen.

  Anneli:
  väldans va du e duktig på busshållplatserna eller läste du innantill? ;)
   
 7. Emtehed

  Emtehed Medlem

  Josse: Tryck inte för tidigt efter tunneln för då stannar bussen vid Bco. Agua La Perra, som är den östra dalgången i Puerto Rico. Och det blir
  onödigt långt med taxin eftersom ni skulle bo på Riosol som ligger
  högst upp på västra sluttningen av "huvuddalen" i Putte (som Rogman säger:D).

  Jan E som lär av sina misstag
   
 8. anneghost

  anneghost Medlem

  Rogman, jag kan alla hållplatser på den ön ;) nej det kan jag inte utan jag läste innantill :)

  Annelie
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis