Canaima Puerto Rico

Diskussion i 'Boende på Gran Canaria' startad av Bumpen, 10 januari 2014.

 1. Bumpen

  Bumpen Medlem

  Här kommer en recension om lägenheter Canaima i Puerto Rico

  Det ligger högt upp på berget mellan Putte och Amadores. Ovanför shoppingcenter CC Putte. Närmaste trapporna (tokjobbiga!) ner till CC Putte var 248 trappsteg :D Och på halva vägen av trapporna ligger närmaste supermarketen i hotell Solana. Följer slingervägen när mot dalen till nästa trappor är det bar ca 200 trappsteg och bättre än första alternativet. Annars följer man slingervägen ner så kommer man ner vid Putte buss stn (ca: 3Km)!

  Lägenheterna och hela området med pool och poolbar är rätt slitet. Poolbaren serverade bara öl och drinkar men det fanns ett biljardbord. Poolområdet såg rätt skapligt ut men ingen uppvärmd pool. Men nivåskillnaderna på området var dryga och bara en varuhiss upp till receptionen.

  Lägenheterna
  Normalt utrustat kök med citruspress, brödrost, vattenkokare och en kaffekokare modell Kanarieöarna :D

  Vi bodde i rum 207 på andra våningen med bar utsikt över dalen. Med en mynt TV, Skapliga sängar och ett stort badrum.
  Men uselt vattentryck och väldigt dåligt med varmvatten!

  Det var även fri Wifi på hotellet som sändes ut från receptionen. Men vi hade dåligt mottagning från vår lägenhet men bäst på balkongen. Så ska ni boka så begär ett rum nära receptionen om ni vill ha Wifi på rummet!

  Det som var sämst med stället var städningen. Golven var inte skurade vid ankomst och skurades inte under hela vistelsen. Men det stod en skurhink och mopp i badrummet men ingen såpa. Förmodligen skulle man skura golven själv :D

  Video från lägenheten https://www.youtube.com/watch?v=j8JUxgG09Yc&feature=youtu.be
   
 2. Rob

  Rob Medlem

  det var väl billigt eller gratis...att bo på ett så sunkigt ställe...
   
 3. Bumpen

  Bumpen Medlem

  Nja det var ju över jul och nyår. Så det var inte så billigt men det var det billigaste med bar på hotellet :(
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis