Charterfeber och chat!

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Pellis, 9 april 2006.

 1. Pellis

  Pellis Medlem

  Ska någon se Charterfeber på norska TV3 från Gran Can? Jag såg det förra söndagen och nja, vet inte vilket betyg programmet ska få...Antingen berodde det på språksvårigheter, kommer ju från Norrland och ja, jag har svårt att förstå norska, för att inte tala om danska (inkl. vissa skåningar)
  Det som visades var par i alla kategorier som reste; ett pensionärspar, en familj, ensamstående pappor och självklart partybrudarna N:eek: 1 som vann Miss Wet T-shirt!!!
  Är det verkligen ingen som har MSN adress? Jag menar tills vi får en egen chat?
  Rogman, du har nedräkning nu och snart börjar faktiskt min! Jag längtar nu...var på Skansen idag och FRÖS när min yngsta son slängde sina nappar! Jag åker 17/5, på självaste Norska nationaldagen!
   
 2. Ia34

  Ia34 Medlem

  Hur kan man se norska TV3?
  Jag som bor i Västerås kan det inte iallafall.....men det har väl nåt med boxer eller nåt liknande att göra..?!
  Sista minuten till Grekland i juni....brukar det vara billigt, eller?
  Jag har ju nyligen fått jobb, men kommer att vara ledig en vecka i slutet av juni, och vill så gärna åka iväg då....egentligen allra helst till GC...men misstänker att det blir för dyrt då? Skulle ha behövt en riktigt BILLIG resa då!
  Det går inte att flyga med Sterling heller då...tyvärr..hade annars tänkt att göra det och hyra genom SunHotels, det brukar finnas billiga lägenheter där.
  Har någon nåt bra och billigt tips?
  Trevlig söndagkväll till alla förresten! Våren är helt klart på g.....bättre sent än aldrigt. Man får hoppas på en LÅNG och VARM sommar efter denna tunga vinter!!!!
  Ia
   
 3. hallonback

  hallonback Medlem

  Till Ia34:
  Med Viasat abonemang ser man Norska TV3 + en massa andra kanaler,
  åtminstone här i Finland.

  Mats
   
 4. anneghost

  anneghost Medlem

  Jag tycker det taggar en att se till att man kommer iväg igen till GC när man hör hur alla andra har det :)
  Grekland är fint det med, var på Zakynthos förra sommaren. Man kan ju ta ett annat land på sommaren och GC på vintern. Kan hålla med dig om Sverige på sommaren (om det är en fin sommar och inte bara kallt och regn)

  Annelie
   
 5. anneghost

  anneghost Medlem

  Jag har MSN!


  Annelie
   
 6. anamogán

  anamogán Medlem

  Ja, Gud vad det är många som ska iväg eller har varit! Jag är också otrogen..ska till Mallis som också är en underbar ö! Välkommen till västkusten Xerx, där bor jag. Om du ser en 1.64 cm lång, ljushårig tjej på 35 år, till sommaren 36, som har jeans och T-shirt med text: G.C. 4-ever, så är det jag!! ;)

  /Anna
   
 7. Pellis

  Pellis Medlem

  Ja, Annelie vad kul att du har MSN! Ingen annan som känner sig manad och skaffa det? Vi kan väl maila adresserna till varann, du har ju min mail och jag din.
  Till er som inte skaffat vill jag bara säga; Gör det!
  Pratet blir verkligare...

  Äh, strunt i om ni är GC otrogna och åker ngn annanstan. Sverige är fantastiskt men inte sååå underbart att man nödvändigtvis måste stanna här hela sommaren. För mig är det solklart vart jag åker men det är ju nyhetens behag också...förra året var jag där 5 ggr och nu vill jag tillbaka.

  Till Ia34: Hoppas du hittar en resa i slutet av juni. Det går bara dessvärre ett charterplan till GC då men du kan ju alltid flyga Iberia!
   
 8. anneghost

  anneghost Medlem

  Tänkte samma sak, är detta kanarieforum eller kontaktannons ;) Hur jag ser ut har väl de flesta sett vid det här laget med tanke på min hemsida...


  Annelie
   
 9. weede

  weede Medlem

  Hej alla, klart man har MSN... Kul med mera tjatter!

  mvh

  Micke Weede
   
 10. rogman

  rogman Medlem

  Buuh ja har bara Com Hem å vi har inte Norska TV3.
  Mejlade svenska TV3 om de skulle visa men fick ja nått svar då?....icke sa nicke!
   
 11. Björn

  Björn Medlem

  100 dagar kvar och febern börjar stiga! En del tycker vi är underliga som åker iväg till GC mitt i sommaren men som de senaste somrarna varit här hemma så är det definitivt ingen förlust. Jag undrar om inte utbudet var likvärdigt förr på svenska, norska och danska TV3...

  MSN har väl alla, eller?
   
 12. Pellis

  Pellis Medlem

  Åhå, det är ganska många ändå som har MSN då har vi i alla fall en liten chans att få ihop en Gran Can chat!
  Jag missade programmet igår eftersom barnen skulle titta på svenska 3:an.
  Björn, när åker du i sommar? Nu är vi 3 st. som ska ner dit, Elira, du och jag! Fler som kanske ansluter sig till sommartruppen! Ia34 kanske...

  Lite kul med beskrivningar hur ni er ut! Annelie vet vi ju alla men ni andra...

  Psst...ni som har MSN, där heter jag inte Pellis om ni nu undrar vem som kontaktar er!
   
 13. Ia34

  Ia34 Medlem

  Hej på er!
  Ni som ska ner till GC i sommar, när ska ni åka?
  Har ni redan bokat, eller satsar ni på sista minuten? Jag är jätteosäker på hur vi ska/vågar göra.....kommer det att finnas några resor kvar med tanke på de få avgångar som det är på sommaren?
  Det näst mest underbara med att åka är ju att planera alltihop....att veta i förväg var man ska...det tycker iaf jag, och det missar man ju med en sista minuten.....å andra sidan blir det billigare, och det är inte precis fel...!
  Det blir till att fundera lite till.
  Jag har också msn!
   
 14. Björn

  Björn Medlem

  Vis av erfarenheten från ifjol så har vi redan bokat, åker ner 19 juli och stannar två veckor. Detta blir troligen sista resan med barn, framledes får man kanske bestämma allt själv ;), jaja, visst kan man ju åka tillsammans ändå, sonen var ju med förra sommaren trots att han 24 år.
   
 15. anamogán

  anamogán Medlem

  Xerx: ja Santa Ponsa är ett jätte vackert och fint ställe. Vi får nog försöka hålla oss till G.C. och inte sväva ut för mycket så folk tror att detta är ett kontaktforum :D eller mallis forum.. eller Gud vet vad... för vad skulle webbred tycka??? [:0]

  Måste bara säga en sista sak om mallis.... förlåt alla, men om någon av er av någon anledning skulle resa till mallorca så tipsar jag om puerto de pollensa att bo i. Är ett jätte mysigt ställe. Så!!!! nu ska jag inte prata mallis mer jag LOVAR ville bara göra reklam för "mitt" ställe!!! :)

  /Anna
   
 16. Riggan

  Riggan Medlem

  Kan ni tänka er [8D]jag har också MSN trots mina +60.
  Brukar "prata" med mina söner om jag får datorproblem, och det har man ju ibland.
  Har också koll på om de är hemma , ha ha [:p].
  Har även brevvänner utomlands som har MSN. Ser man dem online kan man juskriva några rader.
  Ha en fortsatt trevlig kväll

  Riggan
   
 17. Pellis

  Pellis Medlem

  Ja, allvarligt! Nu får ni sluta prata om Mallis...Men innan måste jag bara säga en sak om den ön. Den är vacker, härlig att vara på och har ett fascinerande klimat men tänk när man knappt vågade andas om att man skulle åka till Mallis. Hu, vad dåligt rykte den ön hade förut men se nu, nu är det himla fint å inne å allt vad det är
  *ler stort*. Jag drar faktiskt en liten jämförelse med Gran Canaria, helt B att åka dit (tycker vissa) men om några år, när Playa Ingles är uppfräschat och San Agustin också fått ny kostym, ja jag lovar att vår ö kommer att ligga i ropet igen! *Alla blir saliga på sin tro, eller hur*
  Nu drar jag täcket över huvudet och bockar av ännu en arbetsdag i kalendern!
   
 18. Björn

  Björn Medlem

  Bryter av en pinne på min jättekam, bara tvåsiffrigt nu, det närmar sig avresa! Febern stiger ytterligare! :)
   
 19. anamogán

  anamogán Medlem

  Xerx, jasså du har varit i Pto de Pollensa....det var väl inte dig som jag träffade den där kvällen i Pto de Pollensa.. du vet... när vi stötte ihop och du bad om ursäkt... ?

  Förlåt Pellis ska inte nämna mallis mer, men det är inte mitt fel det är tangentbordets fel.. :)

  God natt alla!/ Anna
   
 20. rogman

  rogman Medlem

  Hrrmmm...behöver ni 2 boka rum så vet jag en bra länk.;):D
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis