Chartertomten?

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Johanna, 16 april 2007.

 1. Johanna

  Johanna Medlem

  Nu borde ju chartertomten har landat i Sverige igen och jag ser med spänning fram emot vad han tyckte om Bahia Feliz.....![:0]Eller vad säger du Cattis2?
   
 2. cattis2

  cattis2 Medlem

  Japp!! Jag håller med om att det ska bli spännande att höra vad de tyckte om stället. Han landade väl i lördags. Idag har vi 113 dar kvar tills vi åker. Ska bli skönt. Jag läste att någon som bott i små lägenheter på Monte Feliz, hamnade så att de inte hade någon sol alls på altanen, vet du, eller någon annan om de har alla ettor på nordsidan?
  Kram Cattis
   
 3. Johanna

  Johanna Medlem

  Jag känner dåligt till Monte Feliz eftersom vi inte har bott där, men ring och kolla med Fritidsresor så kanske de kan lägga in ett önskemål. Jag ringde själv till dom i förra veckan och önskade några speciella lägenhetsnummer på Tres Vidas!
   
 4. cattis2

  cattis2 Medlem

  Tack för tipset. Det ska jag göra. Vi åker med Star Tour, men jag ringer ändå Fritidsresor, de pratar ju svenska:)
  Cattis
   
 5. Johanna

  Johanna Medlem

  Nyfiken fråga bara! Varför åker Ni med Star Tour, åker Ni från Norge?
   
 6. cattis2

  cattis2 Medlem

  Hej igen!
  Ja vi ska åka från Oslo. Det är ganska stor prisskillnad, så det är därför vi åker från Oslo. Vi tjänar drygt 10000kr på exakt samma resa.
  Cattis
   
 7. Johanna

  Johanna Medlem

  Ja jösses vilken skillnad i pris!!! Då förstår jag att ni åker ifrån Norge! Jag kollade vad skillnaden skulle bli för oss när vi åker i november ifrån Landvetter jämfört med Oslo och det blev faktiskt 2000 kr billigare från Oslo, men lägger vi till bilresa och parkering av bilen så är det ju ingen idé för oss, men man skall nog kolla upp när man beställer!
   
 8. cattis2

  cattis2 Medlem

  Ja, precis. Vissa resor är jättemycket billigare, medans andra kan vara dyrare. Sedan får man ju räkna valutaskillnaden med, men för oss i början på aug blev det ett klipp som medförde att vi kunde åka två veckor istället för en. Sen åker vi tåg till Oslo och och tågresan blir inte dyr alls, ca 500kr för 2 vuxna och fyra barn.
  Hoppas nu vi snart får höra något från Chartertomten, men han kanske stannade kvar..... Bahia Feliz är ju inte fy skam att bo på ett tag ;).
  Vi är ju en liten men tapper skara som gillar stället, så nu får vi väl hålla tummarna att Thomas och hans familj sällar sig till oss, eller hur Johanna!!
  Cattis
   
 9. Johanna

  Johanna Medlem

  Yes, vi hoppas på att Thomas gaddar ihop sig med oss så han inte har blivit ännu en "stålle"......
   
 10. chartertomten

  chartertomten Medlem

  Hej på er alla! [:I] Förlåt jag har haft fullt upp med jobbet mm sen vi kom hem, men jag skall sätta mig ner senare idag eller imorrn och fixa till en liten resesammanfattning. Jag lovar! :)

  jag lägger den i min tråd "Påsk i Bahia Feliz"

  Ha det gott!
   
 11. permis

  permis Medlem

  Hej Cattis2 !
  En liten fråga : Kan man beställa på internet från Norge.
  (VIng, Fritid eller andra bolag)har du bra länkar ?Är det alltid billigare ?
  Tackar på förhand
   
 12. cattis2

  cattis2 Medlem

 13. Johanna

  Johanna Medlem

  Vi förstår läget Chartertomten! Då vet vi ialla fall att du inte har glömt oss "kanarietörstande" nördar som sitter hemma vid datorn och längtar...... Ser ialla fall fram emot din redogörelse så snart du får tid att skriva!:)
   
 14. chartertomten

  chartertomten Medlem

  Hej Johanna och alla andra! ...nu ligger vår lilla ressesammanfattning uppe! ...ligger i min tråd "Påsk i Bahia Feliz"

  Har även lagt den i en ny tråd under boende GC.

  Håll till godo och kommentera gärna! Håll med eller protestera! :D

  Tomas
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis