Club Vista Verde

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av jomax, 21 april 2006.

 1. jomax

  jomax Medlem

  Hejsan!
  Vi är ett svenskt par som funderar på att köpa något på Gran Canaria.
  Till att börja med kanske något "timesharing". Har kommit i kontakt med ett litet ställe med 16 hus som heter Club Vista Verde och som ligger vid golfbanan vid Maspalomas, Playa del Ingles. Någon som vet något om det eller varit där och kikat kanske? Vore tacksamma om någon vet "nåt"!
  Lasse & Anita
   
 2. Pellis

  Pellis Medlem

  För inte så längesedan hade vi en lång brinnande tråd här om just timeshare köpa eller icke köpa! Tror att allas vår vän @Emtehed kan detta bäst eftersom han själv äger en timesharelgh i Anfi (skriver jag rätt nu?)
  Maila honom eller anropa honom här på forumet! Han hjälper nog gärna till och besvara era frågor om man han kan! Lycka till!
   
 3. jomax

  jomax Medlem

  Tack för svaret! Nja det är inte fråga om att timeshare för en del kanske inte verkar så bra eller tvärt om utan om nån visste hur det såg ut och hur det verkade just på det här stället.
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis