Dans o middag

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av kerstinj, 12 april 2006.

 1. kerstinj

  kerstinj Medlem

  Jag och min 17-åriga dotter ska ju till PDI i maj och jag undrar om någon vet något ställe som är ganska "normalt" [8)]och inte för busigt att gå till på kvällen och äta mat och dansa? Skulle bli jätteglad för svar och förslag!:D
   
 2. Pellis

  Pellis Medlem

  Hhm, jag är verkligen inte rätt person å svara eftersom mina barn fortfarande är små och jag har inte heller undersökt utelivet i Playa Ingles. Men jag tror att runt köpcentrat Kasbah är det hålligång och sen ett ställe som heter Boney M. Äh hoppas någon annan svarar som kan utelivet bättre! Jag ska också ner i maj!
   
 3. rogman

  rogman Medlem

  Kan rekomendera Scandic och den Glade Viking de ligger grannar om jag minns rätt!?
  Om ni inte har nåt emot en kort å billig taxiresa så kan jag rekomendera Harleys i Puerto Rico shoppingcenter. Men där kan man bara dansa å dricka förstås. Middagen kan man inta på MC Donalds om man vill spara pengar till taxi`n.
   
 4. EmmaE

  EmmaE Medlem

  Hejsan!
  Ett (hett) tips på ett bra matställe är El Gaucho i Kashbah köpcentret, där har de enastående god mat. Det kostar dock lite mer än på andra ställen med det är det värt. Det är dock inte så mycket dans där men det finns det runt om i hela Playa Ingles.
  Men El Gaucho är verkligen värt ett besök, vi har bott en natt endast i Playa Ingles förra året bara för att äta där.

  Hoppas ni får en underbar resa!

  Hälsningar från Jämtland
   
 5. visbyone

  visbyone Medlem

  Fråga till EmmaE
  Ligger El Gaucho "mot havet" i Kasba centret...
  /tobbe
   
 6. EmmaE

  EmmaE Medlem

  Mmm, jag tror det om jag inte minns helt fel och då kommer pappa (emtehed) att påpeka det så snart han vaknat och loggat in här.
  Har man sett det kan man inte glömma det, fullt med smålampor och ljusslingor och fantastisk mat.

  Hälsningar från Jämtland
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis