dessa underbara Ljus

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Caroline78, 8 juni 2005.

 1. Caroline78

  Caroline78 Medlem

  Åh jag vill så köpa hem ett parti med ljus som jag kan ge bort i present till mina släktingar. Är det något som vet vart jag kan få tag på dessa ljus, de finns i olika färger och olika storlekar.
  Jag ska bo i San Augustin.
   
 2. cattis2

  cattis2 Medlem

 3. Pellis

  Pellis Medlem

  Nu blir jag riktigt nyfiken vad du menar för ljus och vad det är för speciellt med dom? Är det dom som Cattis menar? Har inte sett någon ljusbutik i San Agustin men jag kan ju villigt erkänna att det inte är ngt jag letat efter.
  Berätta!!!
   
 4. mysan

  mysan Medlem

  Hej på er! De ljus som Caroline troligen efterfrågar är underbara skapelser gjorda för hand medan man tittar på. Jag har också hittat det i Yumbo men vet också att det ligger ett med större sortiment i Puerto de Mogan. Dessa butiker kan finnas var som helst i turiststråken och brukar, under arbetstid, dra till sig stora skaror åskådare. Det svåra är bara att få hem ljusen hela. Jag tog med mig några när vi hade varit på Fuerteventura. De som låg väl inpackade i bagaget klarade sig inte hela men de jag vårdade ömt i handbagaget gjorde. Nu talar jag då om långa ljus, inte "tornen". Så Caroline, lycka till med jakten på en butik och med transporten hem!!;)
   
 5. Björn

  Björn Medlem

  Testa en butik i Cita Center i Playa del Ingles
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis