Det rullar på

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Sylva, 5 juni 2006.

 1. Sylva

  Sylva Medlem

  Jajemän, idag är det "bara" 3 veckor ( 21 dagar) kvar tills vi åker ner. Tänk att tiden rullar faktiskt, även om det går sakta nu.
  Vi lääääääääääängtar!

  Sylva
   
 2. Trams

  Trams Medlem

  Jag förstår dig att du längtar...Här e d "bara" 5 veckor och 1 dag kvar....Vart ska ni bo?
   
 3. Riggan

  Riggan Medlem

  Lyckans ost, som snart ska åka ner till GC. Men jag missunnar er det inte. Vi var där i februari så jag har redan gjort min resa till GC för i år.
  Men i februari nästa år hoppas vi kunna åka ner igen.
  Det är roligt att ha något att längta efter och se fram emot.
  För mig är det så att först planerar vi resan sedan gör vi den och när vi kommer hem och titar på korten vi tagit så gör vi resan igen.
  Tyvärr så ser det inte ut att bli någon vidare värme härhemma. Hoppas varje vecka att det ska vända och bli lite varmt och skönt.
  Ha det bra  Riggan
   
 4. Sylva

  Sylva Medlem

  Vi ska bo på Rocas Rojas i San Augustin. Min man's personalförening har ett hus där. Perfekt. Vi har bott där nästan varje gång vi har åkt ner. Den här gången bor vi i den "lilla" lägenheten i två veckor.[8D]

  Sylva
   
 5. Pellis

  Pellis Medlem

  Jajamän! 18 dagar kvar...! Egentligen vill jag inte tänka på det eftersom det känns som sommaren bara komma att svischa förbi även detta år! Nu vet jag inte hur gamla ni är men det måste ha med åldern att göra - jag menar att tiden går så fort! När man var liten var det ju en evighet till allt man längtade efter. Sommaren kändes lång och härlig.
  Hur som helst så är vi snart där! Vi är många som ska till GC i år! Jag räknar in och påminn mig om jag glömmer någon:
  Pellis
  Sylva
  Trams
  Elira (vart har hon tagit vägen)
  Björn
  Weede
  Ia34

  Har jag missat någon?
   
 6. klara

  klara Medlem

  Och så lilla Klara, som åker till Puerto Rico den 28 juni. Jag tar även en tur ner till hösten, närmare bestämt till Meloneras och stannar då i 14 dagar. I sommar stannar jag bara en vecka, men det räcker. Jag får ju sammanlagt tre veckor där nere i år. Mycket dejligt. Ha det så bra. Klara
   
 7. cattis2

  cattis2 Medlem

  Och vi som åker den 23e augusti en vecka till Monte Feliz!!
  Cattis
   
 8. bo-ek

  bo-ek Medlem

  Och så vi då som kommer att vara på GC tre månader under vintern. Men detta skulle egentligen kommit in på Las Palmas-sidorna då vårt boende finns där.....[8D]
   
 9. rogman

  rogman Medlem

  Nu e det min tur att vara avis...fast bara lite då (ja ljuger så bra!!!) Hoppas ni slipper undan siroccon bara. Då kan det vara "Hotter than Hell" där nere....

  Ha de gött
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis