Det verkar lungt....

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av hallonback, 1 maj 2006.

 1. hallonback

  hallonback Medlem

  här på Forumet nuförtiden....
  Kanske dom flesta har bytt ut datorn mot en kratta eller gräsklippare efter vad det verkar.
  Hur som helst är det skönt att det äntligen börjar bli sommar.
   
 2. Pellis

  Pellis Medlem

  Ja, det är riktigt lugnt nu! Jag eller vi ska jag skriva, åker nu ner den 17/5 men har inte bokat flygstol än! Jag är ingen gambler och nu börjar det att krypa i resådran att jag ska slå till. Tycker fortfarande att priset ligger lite för högt på Apollo exempelvis medan Ving som har ett billigare pris bara har tre platser kvar verkar det som. Två veckor kvar...kan för mitt liv inte förstå vad folk ska ner och göra den 17/5 *ler* när det är Kristiflygare och långhelg veckan efter!!!Mycket bättre att åka den 24/5....
   
 3. Riggan

  Riggan Medlem

  Tycker också att det är ovanligt lugnt på forumet. själv har jag varit på Öland i helgen (bara regnat) Sedan blev jag FARMOR i söndags!:Dtill en underbar liten pojke. Därför blir det kanske att jag inte skriver lika mycket nu. Vi flyttar ut till Öland om 1 månad och bor där till september.

  Riggan
   
 4. hallonback

  hallonback Medlem

  Pellis, behåll lugnet, det ordnar sig. Riggan, man får väl gratulera, ta det coolt.
   
 5. Trams

  Trams Medlem

  Jag håller med dig hallonback att d e verkligen lugnt på forumet...Men d kanske kommer igång snart igen.. För jag hoppas att jag kan få lite tips och lite nya ideér innan vi åker ner i juli igen.Men d e ju långt dit ,å då har ju Rogman hunnit hem igen så då kanske man kan få lite nya ideér när man kan kika på hans kort och berättelser...
   
 6. anamogán

  anamogán Medlem

  Hej på er alla GC vänner!

  Trams: ja, det är lite "stilla" här inne, men många är nog ute i vårvädret än sitter framför datan.? Jag ser också fram emot Rogmans kort och berättelser från GC!
  Pellis: Jag skulle bli så nervös att vänta ut priserna på flygstolar! Då gäller det att ha is i magen. Hur har det gått? Åker du ner den 17/5?
  Riggan: STORT grattis till att du blivit farmor!!! Vad ska lille gosse barnet heta??
  Rogman: Hur har du det där nere?? Sol och varmt antar jag. Jag ser verkligen fram emot din reseberättelse här på forumet när du kommer tillbaka. Kan du kolla upp åt mig om det finns svenska sjuksköterskor på Valle Marina eller är det bara norska? och har du någon aning om hur många sjuksköterskor totalt det kan finnas där?

  Ha det gott alla!

  /Anna
   
 7. Pellis

  Pellis Medlem

  Jag har inte köpt några flygstolar ännu och ja, det är nervöst nu tycker jag eftersom VING/Always faktiskt har fullt MEN min förhoppning går nu till Apollo. Apollo flyger ner med ett av sina egan plan (Novair) och hem med (My Travel) därav anledning till att VING/Always har slut på en vecka och kvar platser på två veckorsresorna. Alla som åker med Novair NER ska ju få plats på My Travel planet tillbaka. Rörigt men jag börjar bli expert på detta...
  På onsdag den 10/5 kostar det 900:- tur och retur och visst är det retsamt att man inte kan åka då...
  Keep on Smiling :)- vi får se hur det går!
   
 8. anamogán

  anamogán Medlem

  Det låter spännande...:)[:p] jag skulle inte kunna hålla mina nerver i styr... men om det den 10/5 är billiga resor nu så kanske det nästa vecka blir samma priser fast med avresa den 17/5...?? Du får skriva och berätta när du har bokat! :)

  /Anna
   
 9. Riggan

  Riggan Medlem

  Hej alla forumare!
  Nu har äntligen våren kommit till ostkusten så nu blir det inte lika mycket tid vid datorn som på vintern.
  Anna: Vår efterlängtade barnbarn, det första , ska heta Cian, ett lite ovanligt namn.Han är så söt. Men det tycker väl alltid en stolt farmor:D
  Ska precis gå ner och grilla hos dem. De bor 500 m från oss farföräldrar.Så gissa om jag då har annat att tänka på än forumet.
  Må så gott alla

  Riggan
   
 10. Sylva

  Sylva Medlem

  Pellis: Vi pratde Rochas i ett annat forum. Åker du ner nu den 17 maj också? Åh, vad jag blir avis!! Skulle behöva lära mig av dig hur du får tag på de billigaste flygstolarna.
  Hörs//Sylva

  Sylva
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis