Dragon Club II

Diskussion i 'Boende på Gran Canaria' startad av evaa, 13 mars 2006.

 1. evaa

  evaa Medlem

  Någon som bott på Dragon Club II Bunglalows i PD?
  Eva
   
 2. anamogán

  anamogán Medlem

  Hej Eva!

  Min faster har bott på Dragon Club II i PDI. Hon var jätte nöjd med boendet och tyckte att det var fräscha bungalows som inte kändes nedslitna. Jag tror hon sa att det fanns 3!! stora poolområden runt området som var härliga att ligga och sola/bada i!!

  Eftersom min faster är lite äldre och har vissa svårigheter att gå långa sträckor tyckte hon att dessa bungalower var perfekta eftersom de ligger mycket centralt, men ändå inne på området kände man av lugnet och stillheten!

  /Anna
   
 3. evaa

  evaa Medlem

  Tack för svaret Anna!
  Jag är "är bara 50" men tycker om att det är centralt sedan vill
  jag bo på "backen", därför har vi bott på San Diego bungalows!
  Men eftersom de är privata så verkar det vara bara att tjäna pengar inte renovera, det har verkligen blivit sämre med allt år från år.
  Jag är verkligen nyfiken på Dragon Club II!
  Ännu ett tack för upplysningen / Eva
   
 4. anamogán

  anamogán Medlem

  Det var så lite så!

  Jag är 35 (snart 36) och jag tycker också VÄLDIGT mycket om att "bo på backen"!! Det är så härligt, känns som om man har "ett eget hus" och man kan gå direkt ut och sola utanför, det är underbart!!
  Kommer ihåg en lägenhet som jag hyrde en gång i Sonnenland som heter Vista Faro. Det var så härligt att bara gå rakt ut från altanen till solstolen och sola utanför!
  Jag håller med dig ang privatägda lägenheter. De vill tjäna pengar men inte göra någon renovering! Jag är säker på att det kommer att bli en fin semester på Dragon Club II för enl. min faster var bungalowerna mycket fina och fräscha!!

  Hälsningar/ Anna
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis