Dunas Maspalomas

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av ellisol, 13 april 2008.

 1. ellisol

  ellisol Medlem

  Hejsan!
  Alldeles ny här på forumet,men jag har "snokat" länge =).Har lite undringar angående Dunas Maspalomas..har någon av er bott där? Har själv bott lite överallt i PDI,även varit där o jobbat,men nu är det första gången jag reser dit med familj och barn.Det blir ju en lite annan sorts semester då kan man säga ;) Vet att många av er rekommenderar Bahia Feliz för barnfamiljer,har bott där och tyckte det var helt okej,men jag känner att jag vill vara närmre PDI,det är där jag har "mitt hjärta". Det här med Bamseklubb och Super Kids..är det något att ha för en grabb på åtta år?
  Alla tips om GC och barn tas tacksamt emot =)
  MVH Lena
   
 2. coconut

  coconut Medlem

  har bott i bahia feliz, vilket ju är jättebarnvänligt, men ville denna gång oxå komma närmare där det händer lite...Min son hade precis fyllt 8 när han va me i superkids..han tyckte det va görskoj medans den andre inte gillade bamseklubben som ska va så bra alls. Han va me i 2 dgr sen fick han va me mig ist...Så det e ju lite från barn till barn..När åker ni?
  I maspalomas finns det ju holiday world, det finns lite vattenland, något mindre i Puerto rico å ett annat som jag inte minns vart det ligger men det finns d säkert nån som akn upplysa om...Glasbottenbåtar finns d att åka, å kamelridning. Mina barn blir bara saliga av att få åka till sanddynorna i klättra där...:)
  Nu ska d jobbas...ha en trevlig dag...
   
 3. UWF

  UWF Medlem

  Vatten parken i P R är förbi coppingcentret mot motorvägen ca 200-300 m förbi coppingc.på vänstra sidan på högra sida finns en Shell mack
  Ha de UWF
  Här skulle den vara:D
   
 4. rogman

  rogman Medlem

  Ellisol, välkommen till forumet. Hoppas du ska trivas lika mkt som vi gör. Har inte bott där själv, men kolla in min sida så kan du få lite mer tips, kanske.
   
 5. ellisol

  ellisol Medlem

  Hejsan och stort tack för välkomnandet RogMan =)Nu är resan bokad och det blev Dunas Maspalomas ,hoppas på att det blir bra!Poolområdet får iallafall klart godkänt av min son och det känns ju rätt så viktigt,även om jag räknat med att ligga mer på Anfi ;)
  coconutdet är mer än en evighet tills vi åker..haha..närmare bestämt 21 mars -09.Men jag fyller jämnt och vi ville ha allt klart i god tid.. Ja lite kamelridning ska han väl få prova på,det minns jag från när jag var liten..
  Nåja det är långt kvar till avresa,men det känns så himla bra att resan ska bli av! Det ä bara jag av oss fyra vuxna som ska åka som varit på GC tidigare,och det ska bli skönt att få dem att inse att många av de fördomar som finns om ön inte stämmer!Det finns ju så mycket mer än "södern" =)
  Kanon iallafall att ni har ett sånt bra forum,det finns ju massor med kunskap här!
  Nej ,dags att kasta sig ut i vårsolen!!
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis